Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, scos din sărite la finalul meciului Farul - HJK. ”Regele” a rostit repetitiv: ”Altă întrebare!”

Gică Hagi, scos din sărite la finalul meciului Farul - HJK. ”Regele” a rostit repetitiv: ”Altă întrebare!”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a reuşit să o învingă pe HJK Helskinki, scor 2-1, joi seară, la Ovidiu, în manşa tur a play-off-ului pentru grupele Conference League.

Golurile constănţenilor au fost marcate de către Rivaldinho (min. 58) şi Mihai Popescu (min. 82), în timp ce golul scandinavilor a fost semnat de către Joona Toivio (min. 50).

Gică Hagi a evitat să abordeze subiectul Ianis Hagi

La finalul meciului cu HJK, după ce a vorbit despre cele întâmplate în timpul partidei, Gică Hagi a fost întrebat şi despre şansele ca Ianis Hagi să se transfere la Farul, în această vară.

Managerul tehnic al constănţenilor a şovăit o secundă, vizibil deranjat de subiect, apoi a repetat de patru ori aceeaşi sintagmă: ”Altă întrebare!”.

Gică Hagi nu a vrut să vorbească deloc despre viitorul fiului său, care are zilele numărate la Rangers după ce şi-a criticat public antrenorul pentru faptul că i se acordă prea multe şanse.

Ianis Hagi, tot mai aproape de Trabzonspor

Potrivit jurnaliştilor de la ”fotospor.com”, Trabzonspor este decisă să-l transfere pe Ianis Hagi, considerat înlocuitorul perfect pentru grecul Anastasios Bakasetas (30 de ani), fotbalist aflat pe ordinea de azi a mai multor formaţii din Marea Britanie.

Sursa citată anunţă că ”Trabzonspor a accelerat operaţiunea Ianis Hagi”, iar o primă ofertă a fost deja realizată: 500.000 de euro pentru împrumutul pentru un sezon, cu opţiune de transfer definitiv pentru alte 2,5 milioane de euro.

Răspunsul celor de la Rangers a fost prompt: ”Nu!”. Scoţienii ar solicita 3,5 milioane de euro pentru un transfer definitiv încă din această vară.

Afla mai multe despre: gica hagiianis hagitrabzonsporrangers 

viewscnt
Articole similare