Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi şi-a stabilit un nou obiectiv, după începutul ezitant de sezon + Promite plecări în iarnă

Gică Hagi şi-a stabilit un nou obiectiv, după începutul ezitant de sezon + Promite plecări în iarnă

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa o întâlneşte pe Sepsi Sfântu Gheorghe, sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 21:30, într-o partidă din etapa a 11-a a Superligii.

Farul - Sepsi va fi transmis ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Gică Hagi recunoaşte: ”Obiectivul nostru e play-off-ul!”

După 9 jocuri disputate, Farul se află pe locul 9, cu 12 puncte acumulate, ceea ce nu-i mai oferă lui Gică Hagi încredere că poate reedita performanţa istorică din sezonul trecut.

Aşadar, ”Marinarii” au un nou obiectiv în continuare: accederea în faza play-off-ului, unde concurenţa este deja una acerbă.

În acelaşi timp, Gică Hagi i-a avertizat pe cei care au jucat la mijlocul săptămânii, în meciul de Cupă cu FC Voluntari, pierdut 0-2, că sunt pe ”lista neagră” şi mai au doar două luni la dispoziţie să demonstreze că merită să joace la Farul Constanţa.

  • Echipa de start a Farului la meciul cu FC Voluntari: Buzbuchi - Grosu, Marins, Queiros, Popescu - Borgnino, Grigoryan, N.Popescu, Sali, Vînă - Rivaldinho. Au mai intrat: Andronache, Cojocaru, Dussaut, Boli şi Gustavo.

Ne dorim şi trebuie să câştigăm cele trei puncte. Întâlnim un adversar foarte bun. Am juca în Supercupă, am pierdut.

Trebuie să arătăm cea mai bună versiune a noastră. Probleme de lot nu sunt, aşteptăm meciul. Toţi suntem conectaţi la cele trei puncte.

Meciurile dintre noi şi ei au fost mereu echilibrate, grele. Ne uităm şi în clasament, trebuie să fim mai pragmatici, să câştigăm cât mai multe meciuri.

Trebuie să fim echilibraţi pe ambele faze, să marcăm. Am avut şedinţă cu jucătorii, după meciul cu Voluntari.

Mă aşteptam la mai mult, e clar că cei care au rămas acasă pentru meciul cu Voluntari vor juca. Ceilalţi meritau, d-aia sunt plătiţi, nu doar să se antreneze, să mai joace din când în când.

Mi-am asumat acest lucru, dar nu au trecut testul. Mai sunt două luni până în iarnă, trebuie să ne convingă. Pretenţiile sunt foarte mari, presiunea e mare, cât sunt eu la club.

Calificarea în play-off e obiectivul. Nu spunem că suntem cei mai buni din România. Pentru noi, obiectivul realist e să încercăm să intrăm în play-off. Asta mă interesează, conducerea a fixat acest obiectiv. E greu să trăim cu ce a fost anul trecut”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă premergătoare jocului cu Sepsi.

Afla mai multe despre: gica hagifarul-sepsiorange sdport 

viewscnt
Articole similare