Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu a răbufnit: ”E ridicol. E de noaptea minţii. Aşa ceva nu am mai văzut. Nu e normal pentru o campioană”

Gică Popescu a răbufnit: ”E ridicol. E de noaptea minţii. Aşa ceva nu am mai văzut. Nu e normal pentru o campioană”

Farul Constanța

Comentarii

Preşedintele campioanei Farul Constanţa, Gică Popescu, a răbufnit la finalul meciului câştigat de ”marinari” pe terenul celor de la Dinamo, în campionat.

Farul Constanţa a câştigat partida din deplasare cu Dinamo, scor 2-0, în etapa a zecea a Superligii.

Golurile au fost marcate de Constantin Budescu (33) şi Ionuţ Vînă (90).

Oaspeţii au rămas în inferioritate numerică în minutul 62, atunci când Kiki a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Nemulţumirea lui Gică Popescu, după Dinamo - Farul 0-2: ”Nu ştiu cine a fost mintea luminată”

La finalul meciului, Gică Popescu s-a arătat mulţumit de victoria reuşită de echipa sa, prima după două eşecuri la rând în campionat.

Dar preşedintele Farul a avut o tiradă cu privire la formatul din Cupa României, competiţie organizată de FRF, iar Farul joacă marţi, 26 septembrie, cu Voluntari.

”Lumea era obişnuită cu noi să creăm fotbal. Meciurile se câştigă şi aşa. Ca fotbalist este important să te adaptezi la orice suprafaţă de joc. Rămânem cu punctele şi cu victoria muncită.

Suntem departe de a da verdicte. Mai este partea de retur. Noi am fost ocupaţi cu cupele europene. Nu eram obişnuiţi.

Acum mai avem campionatul şi Cupa. Sper să ajungem la nivelul de joc de anul trecut. Ridicol. Nu ştiu cine a fost mintea luminată să decidă o astfel de competiţie. Noi suntem echipa campioană şi jucăm trei meciuri în deplasare.

Nu ştiu dacă lumea vrea să vadă în semifinale echipe din Liga 2 şi Liga 3. Echipele care au câştigat campionate sunt avantajate, la noi e exact pe dos.

Nu înţeleg. E ridicol. E de noaptea minţii. Eu aşa ceva nu am mai văzut. Ne adaptăm la această competiţie ridicolă. Nu e normal ce se întâmplă, ca echipa campioană să joace trei meciuri în deplasare.

Vom juca în deplasare fără să avem vreun favor ca echipă campioană. Este un trofeu pe care ni-l dorim. Ni l-am fi dorit într-un alt format”, a declarat Gică Popescu, după meci.

În urma victoriei cu Dinamo, Farul Constanţa se clasează pe locul 9 în campionat, cu 12 puncte.

Afla mai multe despre: gica popescudinamo farulfarul 

viewscnt
Articole similare