Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De neclintit! Replica lui Constantin Budescu pentru cei care l-au criticat, după încă un gol la Farul Constanţa: "Vorbesc doar cu cei din club"

De neclintit! Replica lui Constantin Budescu pentru cei care l-au criticat, după încă un gol la Farul Constanţa: "Vorbesc doar cu cei din club"

Farul Constanța

Comentarii

Fotbaliştii Farului Constanţa, Constantin Budescu şi Adrian Mazilu, au tras concluziile victoriei cu Dinamo Bucureşti, în etapa 10 din Superliga.

Contestat pentru felul în care a tratat fotbalul, Constantin Budescu a ieşit cu încă o replică

Farul Constanţa a dispus vineri seara, în deplasare, scor 2-0, de formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a zecea a Superligii. Oaspeţii au jucat o jumătate de oră în inferioritate numerică. 

Constantin Budescu a deschis scorul pe arena de lângă Arcul de Triumf, iar la final a fost întrebat şi despre cei care-l contestă. 

”Este o victorie importantă, după o perioadă destul de lungă. După ce am luat roşu, nu am mai avut ocazii. E o victorie meritată în această seară. Pe mine mă încurcă, acesta e gazonul. Sper să se rezolve, măcar pentru Dinamo.

Este foarte important golul meu. Şi etapa trecută am avut ocazii, dar nu am marcat. Am pierdut multe meciuri şi nu este bine pentru noi. Este o oarecare presiune. Trebuie să trecem peste. Primul pas l-am făcut. O să avem meciuri grele. 

Nu am ce să vorbesc cu ei. Nu mă interesează. Eu vorbesc doar cu cei de la club. Obişnuinţa e când bagi în seamă criticile, eu nu le bag!”, a declarat Constantin Budescu, după victoria cu Dinamo. 

Ce a spus Adrian Mazilu, după Dinamo - Farul 0-2

”Este foarte bine că am câştigat, venim după o perioadă mai puţin bună. Terenul a fost greu. Noi ne-am făcut treaba şi cu un om în minus şi s-a văzut asta.

Trebuie să dau şi pase şi m-am ambiţionat şi am făcut şi asta. Nu ştiu dacă a fost fault sau nu, dar a ieşit apoi gol.

Veneam după o perioadă cu multe meciuri. Trebuie să facem multe meciuri bune. Trebuie să creştem pe zi ce trece.

(n.r. despre Brighton) Nu ştiu nimic, sunt la Farul. Voi merge în iarnă şi voi vedea atunci. Trebuie să muncesc aici”, a spus Adrian Mazilu, la finalul meciului cu Dinamo.

Afla mai multe despre: constantin budescuadrian maziludinamo farul constanta 

viewscnt
Articole similare