Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Şi eu m-aş supăra”. Gică Hagi, înţeles după ce şi-a vărsat nervii pe ”secund”. Ce l-ar fi deranjat pe ”Rege”: ”Dinamo începuse bine repriza” | EXCLUSIV

”Şi eu m-aş supăra”. Gică Hagi, înţeles după ce şi-a vărsat nervii pe ”secund”. Ce l-ar fi deranjat pe ”Rege”: ”Dinamo începuse bine repriza” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a reuşit prima victorie în campionat după două eşecuri consecutive. Campioana şi-a revenit în meciul cu Dinamo de pe ”Arcul de Triumf”, dar Gică Hagi a fost din nou în centrul atenţiei, după o reacţie nervoasă avută pe marginea terenului.

Farul Constanţa a câştigat partida din deplasare cu Dinamo, scor 2-0, în etapa a zecea a Superligii.

Golurile au fost marcate de Constantin Budescu (33) şi Ionuţ Vînă (90).

Oaspeţii au rămas în inferioritate numerică în minutul 62, atunci când Kiki a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. 

Imediat, Gică Hagi a ”explodat” în zona băncii tehnice, dar nu la adresa arbitrului sau a lui Kiki, ci a lui Cătălin Anghel, secundul "marinarilor".

Reacţia nervoasă a lui Gică Hagi, ”sub lupă” după Dinamo - Farul 0-2

În studioul Orange Sport, analiştii Andrei Vochin şi Iulian Miu au comentat reacţia nervoasă a ”Regelui” asupra colaboratorului său din staff-ul tehnic.

”Nu erau momente bune pentru Farul. Era minutul 62, repriza a doua nu o încep convenabil şi el simte momentul ăsta. Şi eu m-aş supăra. 

Se pierde o minge şi poate trebuie (n.r. Kiki) să tatoneze. Daca ai cartonaş galben trebuie să încerci să-l tatonezi, iar el se repede”, a declarat Miu, la Orange Sport.

Acesta a fost completat de Andrei Vochin, care a găsit o posibilă explicaţie pentru reacţia avută de Gică Hagi.

”Dussaut intră şi joacă la mijlocul terenului, în linia celor trei. Dar când (n.r. Hagi) spune că nu s-a enervat cred că s-a referit la decizia arbitrului.

Era 1-0, Dinamo începuse bine repriza, Burca introduse un vârf de careu, se schimbaseră unele lucruri. Farul suferea puţin pe schimbările pe flancuri, pe partea lui Sârbu.

De multe ori, antrenorii au aceste reacţii la adresa băncii tehnice pentru a reproşa ce au greşit de fapt jucătorii. Poate fi un reproş la adresa băncii pentru o greşeală a jucătorului”, a adăugat Vochin.

Iulian Miu a reiterat ideea că munca este cea care dă rezultate pe termen lung la o echipă şi speră să o vadă din nou pe Farul jucând la fel ca în sezonul în care a devenit campioană.

”Acolo se vede că e supărat. El recunoaşte că fără muncă nu ai cum să ai un rezultat bun. sperăm să vedem o echipă mai omogenă, cu calitatea pe care a avut-o sezonul trecut”, a concluzionat fostul internaţional român.

În urma acestei victorii, Farul Constanţa se clasează pe locul 9 în campionat, cu 12 puncte.

Afla mai multe despre: farulgica hagihagi nervosdinamo farul 

viewscnt
Articole similare