Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a desemnat "antrenorul lunii" în Superliga! "E identic Dan Petrescu. E surpriza campionatului de departe" | EXCLUSIV

L-a desemnat "antrenorul lunii" în Superliga! "E identic Dan Petrescu. E surpriza campionatului de departe" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Antrenorul Oţelului Galaţi, Dorinel Munteanu, este considerat antrenorul lunii în Superliga de către preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica.

Antrenorul care a revenit cu stil în Superliga impresionează

Oţelul Galaţi a învins vineri seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia FCU Craiova, în uvertura etapei a zecea din Superligă. Este prima victorie reuşită de gălăţeni în acest campionat, după ce Fatai şi Bodişteanu, veniţi de pe bancă, au marcat în a doua repriză. 

Imediat după victoria din Bănie a moldovenilor, MM Stoica a comentat surpriza din primul meci al etapei şi i-a acordat titlul de antrenorul lunii lui Dorinel Munteanu. 

Nou-promovata n-a făcut achiziţii spectaculoase de când a urcat în Superliga, dar mâna lui Dorinel Munteanu, cel care a câştigat titlul cu Oţelul acum mai bine de un deceniu, s-a simţit la echipa din Galaţi. 

"E antrenorul lunii. Dorinel nu lasă nici acum să se vadă că e fericit. Niciodată nu s-a relaxat, e identic Petrescu. E surpriza campionatului de departe. Toată lumea condamna Oţelul. S-au dus cam multe etape şi el n-a făcut niciun meci prost. Cu Craiova, 0-0, să zici că au fost depăşiţi, dar în rest n-a fost cazul", a declarat MM Stoica, la Orange Sport. 

La finalul partidei de la Craiova, Dorinel Munteanu a comentat prima victoria a sezonului pentru Oţelul

Oţelul e pe locul 9, cu 11 puncte, şi a bifat prima victorie a sezonului, în timp ce FCU Craiova, cu 12 puncte, e cu un loc mai sus, pe 8.

 

Afla mai multe despre: mm stoicadorinel munteanudan petrescufcu craiova otelul galati 

viewscnt
Articole similare