Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Stănici ăsta înjură că a pierdut la pariuri”. Mihai Stoica, reacţie dură după ce Dawa a fost victima hărţuirilor: ”Am oprit la o benzinărie şi a venit un fan” | EXCLUSIV

”Stănici ăsta înjură că a pierdut la pariuri”. Mihai Stoica, reacţie dură după ce Dawa a fost victima hărţuirilor: ”Am oprit la o benzinărie şi a venit un fan” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Joyskim Dawa (27 de ani) a fost victima unei hărţuiri online, după meciul cu Hermannstadt. Fundaşul central a avut o prestaţie slabă, fiind eliminat încă din minutul 60, după un ”roşu” direct, dar asta nu scuză mesajele halucinante primite din partea unui jucător din Liga 3.

La scurt timp după meciul restant Hermannstadt - FCSB, scor 2-2, Joyskim Dawa a postat pe Instagram o fotografie cu mai multe mesaje jignitoare primite din partea unui fotbalist din Liga 3, trecut şi pe la Rapid, Robert Stănici.

Expresiile folosite de către jucătorul celor de la CSM Cetatea Turnu Măgurele sunt halucinante, sub orice critică, şi fac subiectul unei anchete a Comisiei de Etică şi Disciplină a FRF.

Mihai Stoica, prima reacţie după ce Dawa a fost victima hărţuirilor online

Mihai Stoica a fost invitat în studioul Orange Sport şi a comentat şi el jignirile grobiane primite de fundaşul central al FCSB-ului.

Oficialul roş-albaştrilor a precizat că şi el a fost deseori victima bullying-ului online şi a apreciat faptul că Joyskim Dawa a avut curajul să facă publice acele pasaje îngrozitoare.

Mihai Stoica a anticipat şi o posibilă ipoteză pentru care Dawa a fost hărţuit online, întrucât Stănici ar fi pierdut la pariuri din cauza fundaşului central al FCSB-ului.

”Eu a trebuit pe Facebook să-mi setez la comentarii să le dea doar cei din lista mea, pe care îi cunosc. La fel am făcut şi pe Messenger. Deci nu mai poate să mă înjure nimeni. 

Chestia asta s-a perpetuat de când a apărut Facebook. E un sport naţional. Probabil Stănici ăsta înjură că a pierdut la pariuri.

Pe mine mă înjura un şahist de performanţă. Şi voi aţi început? Eşti şahist şi eşti aşa de obraznic? Voia să facă omul tot felul de chestii cu membrii familiei mele. Avea omul nişte porniri foarte ciudate.

Mă bucur că Dawa a ales să facă publice problemele astea. E clar că nu există rasism în România.

Când am venit de la Constanţa, am oprit la o benzinărie şi a venit un suporter. Zicea <<Te implor, vreau să fac o poză cu Dawa>>. L-am dus în autobuz şi a făcut. Era atât de fericit. Nu există chestia asta. E izolată”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Totodată, şi soţia lui Joyskim Dawa a intervenit în această situaţie halucinantă, condamnând total rasismul din România.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicajoyskim dawarobert stanicidawa hartuit 

viewscnt
Articole similare