Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu a plecat de acolo”. A dat două goluri, dar altceva l-a uluit pe Mihai Stoica la Andrea Compagno, în meciul cu Hermannstadt | EXCLUSIV

”Nu a plecat de acolo”. A dat două goluri, dar altceva l-a uluit pe Mihai Stoica la Andrea Compagno, în meciul cu Hermannstadt | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Italianul Andrea Compagno (27 de ani) a fost pus la colţ chiar şi după cele două goluri marcate în poarta celor de la FC Hermannstadt, dar Mihai Stoica (58 de ani) are încredere totală în vârful de atac al FCSB-ului.

FCSB nu a reuşit să câştige la Sibiu. Vicecampioana României a remizat cu FC Hermannstadt, scor 2-2, într-o restanţă din etapa a cincea a Superligii.

Acesta este primul egal înregistrat de formaţia bucureşteană în acest sezon de campionat.

Ce a făcut Compagno în meciul cu Hermannstadt. Mihai Stoica: ”Nu a plecat de acolo” | EXCLUSIV

Ambele goluri marcate de FCSB au fost semnate de acelaşi jucător, Andrea Compagno. Italianul a punctat în minutele 29 şi 48.

Criticat pentru lipsa de eficacitate arătată în faţa porţii în acest început de sezon, atacantul FCSB-ului a răspuns cu cele două goluri de la Sibiu.

Dar Mihai Stoica a remarcat şi alte calităţi pe care le posedă fotbalistul în vârstă de 27 de ani: seriozitatea, profesionalismul şi dispunerea la efort ale acestuia.

Oficialul roş-albaştrilor a scos în evidenţă o fază de joc în care Compagno a jucat timpt de aproape un minut pe postul de fundaş stânga, pentru a-l acoperi pe Radunovic, urcat la acel moment în ofensivă.

”Compagno în prima repriză a jucat aproape un minut fundaş stânga. Nu a plecat de acolo. Are o responsabilitate ieşită din comun. Asta înseamnă şcoala italiană.

Orice atacant care nu marchează e clar că nu e mulţumit. Aproape zilnic, după antrenamente, sunt la sala alături de el şi nu mi-a zis vreodată. E unul dintre jucătorii cu care îţi face plăcere să lucrezi. E extrem de serios”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Andrea Compagno a ieşit de pe teren în minutul 78, fiind schimbat cu David Miculescu. 

Italianul este cotat la 2,5 milioane de euro şi a ajuns la cota patru în clasamentul golgheterilor în Superligă în acest sezon.

Charalambous: ”Andrea este un jucător care face o treabă foarte bună pe teren”

”Am fost întrebat asta săptămâna trecută şi am răspuns la finalul meciului. În special pentru Andrea, el este un jucător care face o treabă foarte bună pe teren. Nu înseamnă nimic faptul că nu marchează.

Cu siguranţă, un jucător este fericit atunci când înscrie, dar el face o treabă foarte bună pentru echipă, munceşte pentru echipă şi suntem fericiţi.

Deschide spaţii, luptă pentru fiecare minge, păstrează posesia. Lucrul important este ca echipa să câştige. Aşa gândim noi şi aşa gândeşte şi Andrea. Este fericit atunci când echipa câştigă”, afirma şi Charalambous, despre atacantul său.

Afla mai multe despre: fcsbandrea compagnomihai stoica 

viewscnt
Articole similare