Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, reacţie vehementă după ce partida dintre Farul şi Universitatea Craiova nu s-a amânat

Gică Popescu, reacţie vehementă după ce partida dintre Farul şi Universitatea Craiova nu s-a amânat

Superliga

Comentarii

Gică Popescu, preşedintele echipei de la malul mării este dezamăgit după decizia LPF de a păstra meciul Farul - Universitatea Craiova la data stabilită iniţial.

După ce meciul dintre Sepsi şi Poli Iaşi a fost amânat, ambele părţi fiind de acord să amâne meciul, situaţia la Farul - Universitatea Craiova nu este la fel de amicală.

Mihai Rotaru a refuzat complet amânarea meciului, iar LPF nu a aprobat cererea constănţenilor de la Farul să amâne meciul.

Farul a jucat aseară partida tur, la Ovidiu împotriva celor de la HJK Helsinki,  partidă câştigată cu scorul de 2-1 după reuşitele lui Rivaldinho şi Mihai Popescu.

Returul din Finlanda se anunţă dificil, Farul va fi nevoită să joace meciul împotriva Craiovei, cel mai probabil folosind un prim 11 mai slab decât cel folosit în competiţiile europene, pentru a odihni titularii.

“Noi am făcut demersuri către LPF să ne amâne meciul. Nu credem că este nevoie de acceptul Craiovei atâta timp cât Liga va găsi o dată când nu va juca echipa naţională.

Oare de ce am anticipat acest refuz? Nu cred că era aşa de greu să anticipăm o astfel de decizie. Întrebaţi la Ligă. Dacă era o altă echipă în locul Craiovei, ar fi amânat meciul.

Aceasta este decizia Ligii, ne vom pregăti pentru meciul de duminică, vom încerca să aliniem cel mai bun 11 gândindu-ne şi la meciul de la Helsinki. Am vorbit cu Mihai Rotaru azi dimineaţa, a zis că nu doreşte amânarea.

Pe de-o parte îl înţeleg, că se gândeşte că vom păstra jucători pentru meciul de la Helsinki şi vede un avantaj. Mi se pare total nedreaptă această decizie.

Putea să găsească o oricare altă dată unde să programeze acest joc şi să nu aibă nevoie de acordul Craiovei. Încă o nedreptate uriaşă pe care Liga ne-o face”, a declarat Gică Popescu pentru FANATIK.

Afla mai multe despre: farulgica popescuuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare