Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, supărat după un nou rezultat slab al naţionalei U 19: ”Prea multă frică arătată!”

Gică Popescu, supărat după un nou rezultat slab al naţionalei U 19: ”Prea multă frică arătată!”

Echipa națională

Comentarii

România a pierdut dramatic, în prelungiri, scor 1-0, meciul jucat cu Slovacia în ultimul meci din grupele Campionatului European.

În meciul în care tricolorii aveau nevoie de cel puţin o remiză pentru calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial, aceştia au clacat. Gică Popescu a reacţionat după eşecul României. 

Oficialul de la Farul Constanţa susţine că tricolorii noştri nu au avut suficient curaj şi a criticat abordarea pe care a avut-o selecţionerul de la U 19. 

”Prea multă frică arătată!”

”Nu am avut o discuţie individuală cu el (n.r. - fiul său, Nicholas Popescu). Toţi jucătorii erau supăraţi. Dezamăgirea este una mare. S-a ratat un baraj pentru Cupa Mondială U20.

La urma urmei, a fost vorba de Slovacia, o echipă care nu excela din punct de vedere individual. Dacă refuzăm jocul şi băgăm în teren toţi fundaşii pe care îi avem în lot, asta se întâmplă.

Când tu ai mingea, nu poţi să refuzi jocul. Sunt mulţi jucători de calitate în această generaţie. Prea multă frică arătată”, a declarat Gică Popescu, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: românia-liga 1-gică popescu 

viewscnt
Articole similare