Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat un ”new entry” în primul ”11” de la FCSB: ”Cred că acolo va juca!”. Cum ar putea arăta echipa

Gigi Becali a anunţat un ”new entry” în primul ”11” de la FCSB: ”Cred că acolo va juca!”. Cum ar putea arăta echipa

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), nu mai conteneşte cu laudele la adresa mijlocaşului Mihai Lixandru (22 de ani).

În consecinţa ultimelor evoluţii, omul de afaceri a dat ordin ca Mihai Lixandru să fie titularizat la FCSB, deoarece şi-a demonstrat valoarea.

Mihai Lixandru, impus în primul ”11” la FCSB

Mihai Lixandru poate pe trei posturi - fundaş central, mijlocaş la închidere şi inter - însă Gigi Becali consideră că i-a găsit locul perfect în teren.

Alternează între fundaş central şi inter, însă prima variantă pare greu de îndeplinit, deoarece acolo sunt Siyabonga Ngezana, Joyskim Dawa, Vlad Chiricheş şi Denis Haruţ.

Cum mijlocaş la închidere nu-l vede prea util, Gigi Becali îl va plasa, cel mai probabil, ca inter, alături de Darius Olaru, dar cu un aport defensiv mai mare decât al colegului său.

Lixandru? Nu se ştie unde va juca. Ori mijlocaş central, ori fundaş central”, a spus Becali, într-o conferinţă de presă de la Palat. 

Cum ar putea arăta primul ”11” al celor de la FCSB: 

Târnovanu - Radunovic, Ngezana, Dawa, Pantea - Şut - Olaru, Lixandru - Băluţă, Compagno, Coman.

Rezerve: Vlad - Ganea, Chiricheş, Haruţ, Panţîru, Creţu, Ov.Popescu, Gogescu, Radaslavescu Djokovic, Oct. Popescu, Miculescu, Spătaru.

300.000 de euro este cota de piaţă a lui Mihai Lixandru, conform transfermarkt.de.

Mihai Lixandru este un produs al celor de la FCSB. A fost împrumutat succesiv la Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, Gaz Metan şi CS Mioveni, iar din această vară a fost păstrat la prima echipă.

După nouă meciuri (un gol marcat), Mihai Lixandru şi-a câştigat admiraţia în ochii lui Gigi Becali, dar şi locul de titular. Se pare.

Afla mai multe despre: lixandrugigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare