Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secretul noului favorit al lui Gigi Becali: "Are curaj, are personalitate" | EXCLUSIV

Secretul noului favorit al lui Gigi Becali: "Are curaj, are personalitate" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Lixandru (22 de ani) este noul favorit al patronului FCSB, Gigi Becali, acesta a avut parte de o ascensiune treptată, iar în prezent este om de bază în formula "roş-albaştrilor".

Fotbalistul care poate evolua pe poziţiile de fundaş central şi mijlocaş defensiv a atras laude din mai multe părţi după prestaţiile remarcabile din ultima perioadă.

Jucătorul crescut de FCSB a fost împrumutat în 2022 la CS Mioveni, iar în perioada petrecută la formaţia piteşteană a fost antrenat şi de fostul antrenor al celor de la FCSB, Nicolae Dică.

Dică a avut doar cuvinte de laudă pentru fostul său jucător.

Nicolae Dică, impresionat de progresul lui Lixandru

"L-am avut la Mioveni, l-am avut şi la FCSB, eu l-am băgat prima oară în Europa, l-am folosit puţin iar mai apoi l-am dat împrumut la Mioveni.

Pentru mine nu este o surpriză (n.r. despre titulizarile lui Lixandru din ultima perioadă) pentru că îl ştiu, l-am antrenat, este un profesionist, se antrenează 100% mereu, în fiecare zi.

Când eram la Mioveni îl vedeam în sala mereu, înainte de antrenament, după antrenament.

Am avut şi multe discuţii cu el, am văzut că vorbeşte foarte bine, este preocupat de fotbal, vrea să ajungă la un nivel ridicat.

A primit o şansă şi a profitat de ea. Are avantajul că poate juca şi mijlocaş central dar şi fundaş central." a declarat Nicolae Dică la emisiunea Sport Center.

"Are curaj, are personalitate, este un jucător care la antrenament vrea să câştige. La jocurile pe care le face echipa lui, el vrea să câştige, avem nevoie de jucători de genul ăsta pentru că au început să dispară, jucătorii ăştia care vor la antrenament să câştige.

Îmi aduc aminte de el la Mediaş, a jucat număr 10 la Mediaş şi a avut evoluţii bune. A reuşit să marcheze goluri, să dea pase de gol, juca al doilea vârf." a mai declarat Nicolae Dică.

Gigi Becali, surprins plăcut de prestaţiile lui Lixandru

Lixandru a devenit după seria sa de prestaţii pozitive, noul favorit al patronului celor de la FCSB.

„Mi-a plăcut că am controlat jocul. Mi-a plăcut că l-am văzut pe Lixandru, îmi pun baza în el. Veţi vedea în doi ani ce fotbalist o să fie.

 Am descoperit un jucător. Tot auzeam de el că e bun, dar nu îl ştiam bine” a declarat Gigi Becali, după meciul cu Sepsi, scor 5-2.

 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalimihai lixandru 

viewscnt
Articole similare