Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a cerut să fie scos din arbitraj, Kyros Vassaras l-a delegat la partida Universitatea Craiova - Farul

Gigi Becali a cerut să fie scos din arbitraj, Kyros Vassaras l-a delegat la partida Universitatea Craiova - Farul

Fotbal

Comentarii

Alegere curioasă făcută de către Comisia Centrală a Arbitrilor: l-a delegat pe centralul Andrei Chivulete la partida dintre Universitatea Craiova şi Farul Constanţa, programată sâmbătă, 13 mai, de la ora 21:30.

  • Partida Universitatea Craiova - Farul, din etapa a 8-a a play-off-ului din Superligă, va fi transmisă ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Andrei Chivulete, delegat la partida Universitatea Craiova - Farul

În această rundă, Farul Constanţa are şansa de a câştiga trofeul, într-o singură situaţie: FCSB să piardă partida cu CFR Cluj, de pe Arena Naţională, iar ”marinarii” să se impună în Bănie.

La partida Universitatea Craiova - Farul, atât de importantă şi pentru FCSB, CCA decide să-l trimită la centru pe Andrei Chivulete, arbitru despre care Gigi Becali, şeful de la FCSB, a declarat, destul de recent, că ar trebui scos din arbitraj.

  • Andrei Chivulete va fi ajutat de la margini de asistenţii Sebastian Gheorghe şi Andrei Constantinescu, în timp ce în camera VAR se va afla Istvan Kovacs, care va fi asistat de către Alexandru Cerei. Al patrulea oficial al partidei va fi Horia Mladinovici, iar observator Alexandru Deaconu.

Omul de afaceri a fost foarte deranjat de faptul că Andrei Chivulete a decis ca partida dintre Sepsi şi U Craiova 1948 să nu se mai reia, din cauza scandărilor xenofobe ale oltenilor aflaţi în tribune.

Păi dacă nu există în Regulament, cum îl opreşti?! Arbitrul…Afară cu el acum! Că nu există în Regulament. Dă-l afară! Numai în România se poate întâmpla aşa ceva. E o tâmpenie. De capul cui s-a luat decizia?”, declara Gigi Becali în urmă cu o lună.

De asemenea, Gigi Becali l-a mai luat în colimator pe Andrei Chivulete şi cu alte ocazii, fiind foarte supărat pe maniera sa de arbitraj.

Numai tâmpenii a făcut! I-a lăsat că a avut înţelegere cu ei: «Lasă, bă, intraţi la rupere!». La rupere a fost. Galben nu, galben, talpă, galben nu! Fault de roşu, n-a dat, nici galben n-a dat… Ăştia nu sunt arbitri!”, declara Gigi Becali după un UTA - FCSB, scor 3-1, din acest sezon.

Afla mai multe despre: andrei chivuletekyros vassarasgigi becali 

viewscnt
Articole similare