Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a făcut anunţul OFICIAL. FCSB a găsit fundaşul de care avea nevoie: "Din iarnă vine!"

Gigi Becali a făcut anunţul OFICIAL. FCSB a găsit fundaşul de care avea nevoie: "Din iarnă vine!"galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB are nevoie de întăriri în compartimentul defensiv, dar Gigi Becali pare că a găsit o soluţie internă.

Nu mai puţin de 12 goluri a încasat FCSB în playoff în cele şapte meciuri disputate. Formaţia nu s-a descurcat mai bine nici în sezonul regular, când a încasat 29 de goluri în cele 26 de meciuri disputate.

Lacunele defensive au fost tot mai vizibile de la un meci la altul, iar fanii, finanţatorul Gigi Becali şi presa au remaract slăbiciunile din defensiva vicecampioanei.

Virgil Ghiţă, Andrei Chindriş şi mai nou bosniacul Daniel Graovac ar fi fundaşii de pe lista lui Gigi Becali, care în acest moment, în lot, mai are doar două soluţii clasice: Miron şi Cristea.

FCSB a găsit fundaşul de care avea nevoie. Gigi Becali a confirmat deja varianta

Cu toate acestea, chiar dacă a confirmat chiar Gigi Becali că FCSB mai are nevoie de încă un fundaş central, latifundiarul din Pipera îşi pune mari speranţe pentru acest post în reprofilarea lui Dragoş Nedelcu, jucător care a fost adus la FCSB ca unul dintre cei mai promiţători mijlocaşi defensivi români.

Conform patronului roş-albaştrilor, Nedelcu reprezintă o soluţie bună pentru defensiva echipei sale, echipă preluată deja de cuplul Toni Petrea - Thomas Neubert.

"O sa mă ocup eu personal de acum încolo. Nu mai accept locul doi, ca nu mai merge. O sa merg să vorbesc cu băieţii înainte de fiecare meci. Echipa e puţin debusolată, nu avem fundaş central, nu avem apărare bună. Nu contează cât dau, contează că am nevoie de fundaş central. Probabil că de doi. Bine, din iarnă vine Nedelcu, care părerea mea este că o să fie un fundaş central foarte bun. Avem şi alţi jucători de la alte echipe pe care vrem să-i aducem şi care sunt împrumutaţi. O să vedem" a confirmat Gigi Becali, la conferinţa de presă în care l-a prezentat pe Sergiu Buş.

În prezent, Dragoş Nedelcu este accidentat după ce a suferit o ruptură de ligamente în partida derby cu CFR Cluj.

Culmea, în acel meci, Nedelcu a jucat ca fundaş central şi a făcut-o foarte bine, trezind aprecierea specialiştilor, dar chiar şi a exigentului său patron. Nedelcu a ales să meargă la doctorul italian Pier Paolo Mariani, cel care l-a operat cu succes la o ruptură similară pe un alt jucător de la FCSB, Florin Tănase. Cel mai probabil, el ar urma să revină pe gazon undeva spre luna decembrie

Dragoş Nedelcu a mai jucat ca fundaş central, atât la FCSB, cât şi la Viitorul Constanţa

Cotat la 1.2 milioane de euro, Dragoş Nedelcu a jucat în acest sezon doar în 15 partide. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă în 1.124 de minute.

Chiar dacă evoluează de regulă ca mijlocaş defensiv, Nedelcu a bifat şi meciuri ca fundaş central. Din totalul de 124 de meciuri disputate în Liga 1, fostul jucător de la Viitorul Constanţa a bifat 18 parte ca fundaş central. 

Primul meci l-a jucat pentru Viitorul, în sezonul 2014-2015, în Cupa României. La Viitorul, Nedelcu a jucat 8 meciuri în rolul de fundaş central, iar la FCSB în alte 10 meciuri.

Actualul jucător de la FCSB are 27 de selecţii în naţionala de tineret a României şi două selectii la prima reprezentativă. El este indiscutabil unul dintre fotbaliştii "vandabili" din lotul echipei lui Gigi Becali şi poate reprezenta o soluţie chiar şi pentru linia mediană (mijlocaş defensiv sau mijlocaş central), dar şi pentru linia defensivă (fundaş central).

  • 1.2 milioane de euro este cota lui Dragoş Nedelcu
  • 27 de selecţii are el în naţionala de tineret a României
  • 124 de meciuri a jucat în Liga 1

Afla mai multe despre: gigi becalidragoş nedelcufcsb 

viewscnt
Articole similare