Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a rostit numele afaceristului care vrea să o cumpere pe FCSB: ”Da, el este!”

Gigi Becali a rostit numele afaceristului care vrea să o cumpere pe FCSB: ”Da, el este!”

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali (64 ani) a făcut public numele omului de afaceri care doreşte să o cumpere pe FCSB, cu toate că iniţial a refuzat acest lucru.

Este vorba de Simion Apreutese, afaceristul care a încercat să investească şi al UTA Arad în trecutul apropiat şi care figurează ca sponsor al Academiei CSA Steaua

Simion Apreutese, omul care vrea să o cumpere pe FCSB

Gigi Becali a recunoscut, marţi, că este în discuţii avansate cu un om de afaceri, care oferă 25 de milioane de euro, însă şi-ar dori 40 de milioane de euro dacă echipa va câştiga campionatul

Întrebat despre cine este vorba, latifundiarul a refuzat să facă public numele. Cu toate acestea, miercuri, Gigi Becali a recunoscut că este vorba de Simion Apreutese.

Am avut ieri o negociere, a venit omul, un român, care vrea să dea 25 de milioane pe echipă. I-am zis că alta este situaţia. Dacă iau campionatul, costă 40, dacă nu-l iau rămâne 25.

Este un om de afaceri român, cică are 3.000 de angajaţi, firme în Franţa, Germania, Spania, Italia. Aşa mi-a zis.

Tranzacţia s-ar face imediat, omul dă banii pe loc, pe toţi, şi asta e. A zis: «Dacă nu vrei să mai vinzi, îţi dau 10 milioane, intru şi eu cu 20-25%».

Nu sunt fraţii Dedeman (n.r. - Dragoş şi Adrian Pavăl). Ştiţi cine este? Cred că-l ştiţi. Întrebaţi-l pe Ilie Dumitrescu cine este, că el l-a adus. Este un băiat din Arad. Simion Apreutese este”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Cine este Simion Apreutese?

Simion Apreutese este un om de afaceri de succes. El este este fondatorul companiei de transport International Alexander Holding, iar de curând a preluat şi transportatorul de marfă Vio Transgrup, din judeţul Dâmboviţa.

În plus, în primăvara anului 2021 a achiziţionat operaţiunile din Cehia ale firmei Brandl, o companie din domeniul pieselor auto.

În vara trecută, Simion Apreutese, împreună cu alţi trei investitori, Cătălin Jucan, Rudi Vizental şi Marius Grada, au încercat să o preia pe UTA Arad, însă fără succes.

Afla mai multe despre: gigi becalisimion apreutese 

viewscnt
Articole similare