Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a spus ”da”. Se face transferul unuia dintre căpitanii FCSB-ului. Curg ofertele pentru jucătorii roş-albaştrilor

Gigi Becali a spus ”da”. Se face transferul unuia dintre căpitanii FCSB-ului. Curg ofertele pentru jucătorii roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

FCSB s-a întărit cel mai recent cu Vlad Chiricheş, dar ar putea renunţa la doi jucători din zona mediană. După oferta primită pentru Malcom Edjouma, vicecampioana României a primit o propunere şi pentru Adrian Şut (24 de ani).

Un nou jucător de la FCSB este pe cale să plece în această vară de la echipa lui Gigi Becali. Alături de Malcom Edjouma, şi Adrian Şut ar putea părăsi în perioada următoare formaţia roş-albastră.

Curg ofertele pentru jucătorii FCSB-ului. 3 milioane de euro pentru unul dintre căpitanii echipei

Dacă în privinţa lui Edjouma se pare că este o chestiune de zile, rămâne de văzut ce deznodământ va avea interesul manifestat de Trabzonspor, campioana Turciei din 2022, pentru  Şut.

Mai mult, gruparea din Turcia ar fi înaintat chiar şi o ofertă celor de la FCSB. Astfel, potrivit turcilor de la Kuzey Anadolu, oficialii lui Trabzon ar fi pus la dispoziţia lui Gigi Becali trei milioane de euro.

Conducerea vicecampioanei din România ar fi de acord cu propunerea financiară primită, astfel că transferul ar putea fi oficializat chiar în zilele viitoare.

Adrian Şut joacă la FCSB din vara anului 2020, după ce a sosit definitiv de la Academica Clinceni, iar de atunci a cunoscut un progres de la un sezon la altul.

Cotat în prezent la 1,5 milioane de euro, mijlocaşul defensiv a ajuns unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB, el fiind şi unul dintre căpitanii echipei.

A disputat 94 de partide, reuşind să marcheze opt goluri şi trei pase decisive, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: fcsbadrian suttrabzonspor 

viewscnt
Articole similare