Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, băgat în şedinţă! Măsura radicală luată la FCSB de faţă cu toate părţile "Stop! Nu se mai putea. Toţi!"

Gigi Becali, băgat în şedinţă! Măsura radicală luată la FCSB de faţă cu toate părţile "Stop! Nu se mai putea. Toţi!"

FCSB

Comentarii

FCSB a rămas în umbra lui CFR Cluj în ultimii ani, dar politica echipei s-a schimbat în această vară, odată cu venirea lui Edward Iordănescu. Gheorghe Mustaţă a dezvăluit că Gigi Becali a renunţat la a mai trata clubul doar ca pe o afacere, hotărâre anunţată în spaţiul public în urma unei şedinţe între părţi.

Schimbare radicală la FCSB. Ce s-a discutat în şedinţa dintre părţi: "Am zis <<Stop! S-au luat bani, acum vrem şi performanţă>>"

După titlul cucerit în 2015, echipa din Berceni a mai reuşit să pună mâna doar pe Cupa României, în urmă cu două sezoane, performanţă sărbătorită de fani. Totuşi, a fost prea puţin, iar galeria, prin Gheorghe Mustaţă, a pus presiune pe omul de afaceri. Liderul fanilor FCSB a susţinut că a avut o şedinţă cu finanţatorul clubului, iar venirea lui Edi Iordănescu a dus la schimbarea strategiei în club. 

La FCSB a revenit dorinţa de a câştiga trofee, după ce Gigi Becali a afirmat că-l interesează doar să vândă jucători şi să obţină bani din competiţiile europene: "Noi, suporterii, am luat atitudine şi am discutat la nivelul conducerii. Am zis <<Stop! S-au luat bani, acum vrem şi performanţă>>. Vrei bani? Faci şi performanţă. Prin performanţă câştigi şi bani. Dacă tu consideri că mâine creşti un jucător, doi, i-ai vândut şi nu te mai interesează nimic, trebuie să te gândeşti că ai milioanele de suporteri în spate. Asta înseamnă cu nu vrei ca suporterii tăi să se bucure, la final de an, că ai ieşit campion, că ai câştigat ceva. Nu mai acceptăm, pentru că stăm de şase ani de zile şi am luat doar o cupă (n.r. - Cupa României). Nu mai acceptăm lucrul ăsta. Am discutat. 

Îi mulţumim că l-a adus pe Edi Iordănescu. Face treabă bună acolo. Suporterilor le spun să nu mai asculte că Edi e în război cu Gigi, că nu vrea nu ştiu ce... Nu! Ei ştiu foarte bine că-i anunţ imediat dacă există vreun conflict, fără ezitare. Toate lucrurile merg bine la mine acum", a declarat liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustaţă, pentru Realitatea.

Fotbaliştii FCSB-ului: "Jucăm cu inima deschisă, ştiu cine mă schimbă, cine mă antrenează"

Gigi Becali a făcut un pas în spate la FCSB şi i-a predat controlul la echipă antrenorului. Imediat, fotbaliştii au simţit trecerea făcută: "(n.r. -  despre lipsa de performanţă şi despre venirea lui Edi Iordănescu). Păi, nu se mai putea, nu se mai putea. Se vedea că echipa era timorată. Fiecare jucător care se afla pe teren se gândea <<Ce minut e? 20, am scăpat. 35, mamă, şi eu am scăpat. Mă scoate în a doua repriză>>. Nu se mai putea, lumea ajunsese la saturaţie. Toţi! E foarte bine că Gigi Becali a înţeles, că noi, suporterii, şi conducerea ne înţelegem bine, comunicăm foarte bine şi sperăm să fie anul nostru ăsta. 

Acum îi văd pe jucători, discut cu ei, şi spun că e altceva <<Jucăm cu inima deschisă, ştiu cine mă schimbă, cine mă antrenează, ce am de făcut în teren>>. E un lucru extraoardinar. Indiferent de rezultate, noi îi susţinem pe Edi Iordănescu, pe MM", a adăugat Mustaţă. 

Desprinderea de vechile obiceiuri a fost sesizată şi de Edi Iordănescu, cel care a dezvăluit transformarea observată în lotul FCSB-ului, într-o intervenţie pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliedi iordanescuedward iordanescugheorghe mustatagigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare