Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, contrazis pe tema vânzării echipei: ”FCSB nu valorează 25 de milioane de euro. Nimeni nu o să dea aceşti bani”

Gigi Becali, contrazis pe tema vânzării echipei: ”FCSB nu valorează 25 de milioane de euro. Nimeni nu o să dea aceşti bani”

Fotbal

Comentarii

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali (64 de ani) a anunţat că va ieşi din fotbal, iar echipa care o patronează - FCSB - va fi scoasă la vânzare.

Omul de afaceri şi-a făcut calculele şi a declarat că şi-ar dori aproximativ 25 de milioane de euro în schimbul echipei.

  • Transfermarkt.de a cotat întregul lot al FCSB-ului la 33,8 milioane de euro.

Anamaria Prodan nu crede că FCSB-ul merită 25 de milioane de euro

Cu toate acestea, Anamaria Prodan consideră că suma de 25 de milioane de euro în schimbul FCSB-ului este una exagerată şi face o paralelă cu fotbalul din Polonia.

Acolo, cluburi importante ale ţării se vând cu 5-6 milioane de euro, iar cele mai puternice, cu istorie, undeva la 10 milioane de euro. 

Agentul lasă de înţeles că fotbalul din Polonia este unul mult mai puternic decât cel din România, mai ales din punct de vedere financiar, iar cererea lui Gigi Becali nu ar fi justificată.

Nu cred că o echipă în România valorează 25 de milioane. În Polonia sunt echipe care au făcut istorie, echipe mari, care se vând pe 5-6 milioane, 10 milioane pentru echipele mari. Iar la ei drepturile de televizare sunt de 2-3 ori mai mari.

La ei sponsorii sunt sponsori, nu vin cu trei bannere şi cu doi saci de ciment, de ce credeţi că nimeni nu mai investeşte în fotbalul românesc?

Nu te mai poţi ridica să scoţi capul în lume, în fotbalul mare. Sumele cerute pe jucători sunt absolut fabuloase. Şi sumele cerute pentru vânzarea cluburilor…Performanţă nu există, iar atunci când nu există performanţă nici tu nu exişti.

Sunt nişte declaraţii ale lui Gigi Becali spuse doar pentru a fi pe prima pagină în ziar. Dacă cumpără cineva echipa, nimeni nu o să dea 50 de milioane sau 25 de milioane de euro. Sunt oameni foarte bogaţi în România, care nu apar în ziare, care nu strigă în ziare, oameni care fac bussinesuri în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat Anamaria Prodan, conform playsport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalianamaria prodan 

viewscnt
Articole similare