Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, dat de gol. Un impresar l-a influenţat să bage un jucător pe teren: ”L-am rugat să-l forţeze. Am realizat că poate fi cea mai tare ştire din Europa”

Gigi Becali, dat de gol. Un impresar l-a influenţat să bage un jucător pe teren: ”L-am rugat să-l forţeze. Am realizat că poate fi cea mai tare ştire din Europa”galerie foto

FCSB

Comentarii

Anamaria Prodan a povestit cum a reuşit să impună un jucător la FCSB, deşi Gigi Becali nu era încântat de el.

Până la transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma, relaţia dintre Anamaria Prodan şi Gigi Becali era excelentă. Cei doi aveau o strânsă colaborare şi Anamaria Prodan era principalul impresar de la FCSB.

Din această postură, Anamaria Prodan a povestit cum l-a influenţat pe Gigi Becali să fie de acord să introducă un jucător în teren.

Cum l-a influenţat Anamaria Prodan pe Gigi Becali să bage un jucător pe teren: ”Cu cerul şi cu pământul l-am rugat”

De-a lungul timpului, Anamaria Prodan a adus la FCSB mai mulţi jucători pe care îi avea sub contract. Printre altele, femeia de afaceri în vârstă de 49 de ani a descoperit şi câteva talente, care mai târziu au ajuns să joace la FCSB.

Anamaria Prodan a povestit cum l-a adus pe Ianis Stoica la FCSB, când era doar un copil şi cum a insistat foarte mult pe lângă Gigi Becali să-l bage în echipa de seniori.

”La fel cum l-am adus pe Ianis de nicăieri, dintr-o ligă de copii din Germania. Când i-am zis patronului Stelei mi-a zis: ”lasă-mă iarăşi cu ăştia”. Nu l-a vrut nici la echipă, l-am rugat să îl forţeze, cu cerul şi pământul l-am rugat să îl forţeze la meciul de Cupă.

Am realizat că poate să fie cea mai tare ştire din Europa, un copil de 14 ani să joace la nivelul ăsta, lucru care s-a şi întâmplat. Şi toată Europa a vuit atunci de Steaua şi de patronul Gigi. Eu i-am făcut PR gratis, acum o să fie la urzică, unde l-am dus eu”, a dezvăluit Anamaria Prodan.

Fiul lui Pompiliu Stoica, Ianis Stoica a început fotbalul la Petrolul Ploieşti, dar în 2016 a ajuns în Germania, la juniorii lui Freiburg. În acea perioadă fusese remarcat inclusiv de scouterii academiei lui Bayern Munchen.

Însă, în 2017, Ianis Stoica a fost de acord să se transfere la FCSB. Anamaria Prodan susţine că Gigi Becali nu l-a vrut atunci şi a fost nevoie să insiste şi să-i demonstreze că este un real talent.

Meciul la care Anamaria Prodan face referire, în care l-a impus pe Ianis Stoica la echipa de seniori, s-a jucat în Cupa României, pe 26 octombrie 2017 şi s-a terminat 6-1.

Atunci, FCSB a jucat împotriva celor de la Sănătatea Cluj şi, pe final de partidă, având în vedere scorul, Nicolae Dică i-a oferit şi lui Ianis Stoica şansa debutului.

Atacantul avea atunci doar 14 ani şi chiar a reuşit să înscrie în prelungiri, devenind astfel cel mai tânăr marcator din istoria FCSB-ului.

Între timp, relaţiile dintre Ianis Stoica şi Anamaria Prodan nu mai sunt atât de bune după ce atacantul de 19 ani a ales să rupă contractul şi să semneze cu firma lui Giovanni Becali, pe modelul Dennis Man.

Afla mai multe despre: anamaria prodan 

viewscnt
Articole similare