Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, dezlănţuit după FCSB - Dinamo 6-0! "I-am dezmembrat. Îmi e milă". Ce a spus despre Edi Iordănescu şi despre revenirile la echipă

Gigi Becali, dezlănţuit după FCSB - Dinamo 6-0! "I-am dezmembrat. Îmi e milă". Ce a spus despre Edi Iordănescu şi despre revenirile la echipă

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a oferit o primă reacţie după ce echipa sa a câştigat cu 6-0 derby-ul cu Dinamo Bucureşti.

În acest început de sezon, Gigi Becali a făcut un pas în spate, fiind condiţionat de antrenorul Edward Iordănescu. Antrenorul i-a transmis că vine pe banca echipei doar dacă va avea putere totală asupra lotului. 

Gigi Becali, încântat după FCSB - Dinamo 6-0

După un start greu în primele meciuri, Edi Iordănescu a răsplătit încredere acordată de omul de afaceri. FCSB a umilit-o pe Dinamo Bucureşti, scor 6-0, pe Arena Naţională. 

Finanţatorul FCSB a vorbit, după meci, despre Dinamo, dar şi despre Iordănescu junior: „Ce să mai comentam? I-am dezmembrat. Îmi e milă de Dinamo, dar îi băteam rău şi dacă rămâneau în 11. V-am spus şi înainte de meci că nu am emotii. Dinamo se va bate la salvarea de la retrogradare cu tot cu Torje al lor şi cu cine au mai adus ei acum. Dinamo de acum nu mai e Dinamo de pe timpul lui Borcea.

Edi le-a predat o lecţie tactică şi puteam să le dam 8 sau 9 goluri. Dinamo nu a contat şi nu a avut nicio ocazie de gol. Cand vor intra la noi Budescu, Coman şi Tănase o să îi distrugem pe toţi. S-a văzut experienţa de pe teren a lui Keşeru. Aveţi răbdare că eu v-am spus că CFR nu este campioană, iar noi vom recupera”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1. În minutul 37, de la Dinamo a fost eliminat Steliano Filip pentru o intervenţie la Valentin Gheorghe, iar din acel moment partida "s-a rupt" pentru alb-roşii. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdinamo bucurestiedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare