Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îl consideră ”terminat”, dar Dan Petrescu îl contrazice: ”A fost cel mai bun de pe teren!”

Gigi Becali îl consideră ”terminat”, dar Dan Petrescu îl contrazice: ”A fost cel mai bun de pe teren!”

Fotbal

Comentarii

Dan Petrescu (55 de ani) nu este de acord cu afirmaţia lui Gigi Becali (64 de ani), conform căreia Ciprian Deac ar fi prea bătrân pentru a mai face diferenţa pentru formaţia din Gruia, aşa cum se întâmpla în anii precedenţi.

  • 23 de meciuri, 4 goluri şi 8 pase decisive a adunat Ciprian Deac pentru CFR Cluj în Superligă, în aceste sezon.

Dan Petrescu are încredere totală în Ciprian Deac

Dan Petrescu nu are de gând să ”aplece urechea” la declaraţiile lui Gigi Becali şi este hotărât să mizeze cu toată încrederea în continuare pe Ciprian Deac, chiar dacă mijlocaşul a împlinit 37 de ani, în urmă cu câteva zile.

  • 426 de meciuri, 82 de goluri şi 91 de pase de gol a adunat Ciprian Deac la CFR Cluj, în carieră.
  • 26 de meciuri şi 4 goluri a bifat Deac în tricoul echipei naţionale a României.

În ultimele două meciuri a fost unul dintre cei mai buni de pe teren. A alergat fantastic. La Ciprian, nu m-ar surprinde dacă ar fi la cea mai bună formă din cariera la ultimele meciuri.

Aşa e el, e motivat. A rupt terenul! Mie îmi place atitudinea lui, mă voi baza 100% pe el în continuare”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Petrolul.

  • Meciul Petrolul - CFR Cluj este programat luni, 27 februarie, de la ora 20:00, şi va fi transmis în direct pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO, pe site-ul orangesport.ro.

Gigi Becali nu mai este deloc impresionat de CFR Cluj

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, consideră că CFR Cluj nu mai are forţa din sezoanele precedente, în care domina autoritar Superliga, iar celelalte formaţii luptau doar pentru locul secund.

Un aspect decisiv în pierderea anvergurii ardelenilor ar fi faptul că Ciprian Deac nu mai oferă randamentul din trecut.

Nu vreau să se califice CFR, să mănânce bătaie, 5-0. Nu mai e echipă grea. Era. Acum primeşte goluri, nu mai are forţa aia.

Nu mai au jucătorii, Deac le făcea tot jocul, dar a îmbătrânit, nu le mai face jocul cum putea”, declara Gigi Becali în cadrul unei conferinţe, înaintea returului dintre CFR Cluj şi Lazio, din Conference.

Afla mai multe despre: deacpetrescubecali 

viewscnt
Articole similare