You are here:

Gigi Becali, impresionat de fotbalistul de la FCSB: „A fost cel mai bun de pe teren cu Maccabi!”

Gigi Becali, impresionat de fotbalistul de la FCSB: „A fost cel mai bun de pe teren cu Maccabi!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă pentru Mihai Lixandru, fotbalist care a jucat excelent pentru FCSB în duelul cu Maccabi.

Gigi Becali şi-a ales preferatul dupa FCSB - Maccabi Tel Aviv

FCSB a reuşit să obţină un egal cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-1, deşi campioana din Israel a deschis scorul. Formaţia lui Elias Charalambous a jucat foarte bine însă, iar pe finalul meciului putea chiar să dea lovitura.

Mihai Lixandru a fost titular pentru FCSB şi a închis foarte bine mijlocul terenului. Chiar şi aşa, fotbalistul a fost schimbat la pauză, în locul său fiind introdus Baba Alhassan.

În direct la Prima Sport, Gigi Becali a explicat decizia. Patronul de la FCSB nu a vrut să rişte absolut nimic cu Lixandru, având în vedere că fotbalistul avea deja cartonaş galben. Cu toate acestea, omul de afaceri l-a lăudat pe mijlocaş, spunând că a fost cel mai bun jucător de pe teren în prima repriză.

„Lixandru a fost cel mai bun de pe teren în prima repriză. (n.r. Aţi insistat de frică să nu ia la doilea galben?) Da, dar a fost cel mai bun de pe teren.

În meciurile astea decisive este bine să fii precaut, adică de calificare, pentru că dacă elimină un jucător, atunci ai pierdut calificarea”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

  • 1 milion de euro este cota de piaţă a lui Mihai Lixandru, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Gigi Becali voia mai mult de la Marius Ştefănescu

"Apărarea îmi place şi mijlocul Olaru-Şut-Lixandru. Dacă cineva îmi garantează că este cineva mai bun decât cei din faţă, atunci îl aduc. 

De la Ştefănescu aştept mult mai mult. Eu alt Ştefănescu am cumpărat. Mă aşteptam să facă ce a făcut Băluţă. Bine, în prima repriză a jucat bine, a scos două galbene. Aşteptam de la Ştefănescu să intre, să dribleze, să dea la poartă. Vreau un alt Ştefănescu", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbmihai lixandru 

viewscnt
Articole similare