Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, în extaz. A anunţat când şi cu cine va juca FCSB primul meci pe noul stadion din Ghencea: "Presiunea e prea mare. Pac, am luat stadionul!"

Gigi Becali, în extaz. A anunţat când şi cu cine va juca FCSB primul meci pe noul stadion din Ghencea: "Presiunea e prea mare. Pac, am luat stadionul!"

FCSB

Comentarii

FCSB va disputa derby-ul cu Dinamo pe stadionul "Arcul de Triumf". Partida va fi sâmbătă, de la ora 21:30, în direct la Orange Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Deşi au negociat intens cu reprezentanţii Clubului Sportiv al Armatei, oficialii FCSB-ului n-au ajuns la o înţelegere pentru disputarea partidei cu Dinamo în Ghencea.

Însă Gigi Becali nu renunţă şi speră în continuare că echipa sa poate juca pe stadionul Stelei.

"Eu cred că primul meci pe care o să-l jucăm acolo (n.r. în Ghencea) va fi cu CFR. Nu mai au ce să facă! Nu e vorba doar de ce face primul ministru. E vorba de presiunea oamenilor, cei care fac plângeri la DNA. Cei care stau la coadă pentru bilete, asta e presiunea.

E prea de tot! Duşmanii mei înverşunaţi au fost de partea mea acum. Nu dau nume! Pânâ şi ăia, care găseau câte un nod în papură, au fost acum de partea mea. Jucăm sigur cu CFR în Ghencea. Până atunci, se supără Ciolacu şi dă o hotărâre de Guvern în două zile.

Pac, am luat stadionul! În cupele europene o să jucăm pe Arena Naţională. Nu vreau să creez scandal, voiam să jucăm meciul ăsta" , a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Afla mai multe despre: ghenceafcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare