Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi bani a luat Piţurcă de la Becali pentru a-i ceda marca Steaua: "El mi-a vândut şi acum zice că suntem FCSB"

Câţi bani a luat Piţurcă de la Becali pentru a-i ceda marca Steaua: "El mi-a vândut şi acum zice că suntem FCSB"

FCSB

Comentarii

FCSB n-a ajuns la un numitor comun cu CSA Steaua pentru închirierea stadionului Ghencea, astfel că Gigi Becali a organizat o conferinţă de presă pentru a critica modul de lucru al reprezentanţilor Armatei.

FCSB a negociat intens cu CSA Steaua pentru închirierea stadionului Ghencea în vederea disputării partidei cu Dinamo, de sâmbătă. În cele din urmă, după zile întregi de discuţii, cele două părţi n-au ajuns la o înţelegere, în cele din urmă, vicecampioana României fiind nevoită să dispute derby-ul pe arena "Arcul de Triumf".

În urma neînţelegerilor cu reprezentanţii Armatei, Gigi Becali a redeschis subiectul preluării clubului Steaua, de la CSA, eveniment care a avut loc în urmă cu 20 de ani. Astfel, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că inclusiv Victor Piţurcă s-a ales atunci cu o sumă importantă de bani în urma tranzacţiei.

Becali l-a dat de gol pe Piţurcă: "Acum spune că echipa nu e Steaua, e FCSB"

"Vin cu actele şi vedem, miniştrii mi-au dat echipa. Babiuc, Bădălan, Zisu, Pigui au semnat. Nu eram nebun să dau 10 milioane de euro ca să-mi dea acţiuni la Ghimpaţii din Deal. Am dat banii ca să am acţiuni la Steaua.

Piţurcă a vândut 4% din acţiuni cu 500.000 de euro. Şi acum cică nu e Steaua, e FCSB. Eu am luat Steaua de la generali, care erau în Consiliul de Administraţie. Dacă nu se transforma în societate pe acţiuni, echipa intra în faliment.

Eu am salvat Steaua. Putem să reparăm. Poate repară Ciolacu, că e bărbat. Primul pas spre dreptate este să putem juca în Ghencea, e stadion făcut din Fondul Naţional de Investiţii. Sunt banii noştri!" , a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: becalifcsbpiturcasteaua 

viewscnt
Articole similare