Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bomba aruncată de Becali. A dezvăluit numele celui care-i blochează revenirea în Ghencea şi nu e Talpan: "Are putere mare, are bani 50-60 de milioane. Aşa cred"

Bomba aruncată de Becali. A dezvăluit numele celui care-i blochează revenirea în Ghencea şi nu e Talpan: "Are putere mare, are bani 50-60 de milioane. Aşa cred"

FCSB

Comentarii

Finanţatoul FCSB, Gigi Becali, a deschis frontul, joi, într-o conferinţă de presă în care i-a amintit pe generalii care i s-au împotrivit în disputa FCSB - Steaua. Pe cel puţin unul dintre aceştia îl bănuieşte că a căpătat o asemenea influenţă încât i-a blocat, de această dată, revenirea în Ghencea.

Nu e Talpan. Gigi Becali crede că l-a găsit pe cel care i-a dat planurile peste cap cu FCSB: "Are putere mare"

FCSB a ratat revenirea în Ghencea, acolo unde ar fi vrut să joace derby-ul cu Dinamo, din etapa a doua a Superligii, sâmbătă, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Partida s-a mutat la Arcul de Triumf, în ciuda tuturor eforturilor celor de la FCSB, care s-au arătat revoltaţi de negocierile purtate cu cei de la CSA Steaua, în privinţa contractului de închiriere al Stadionului Steaua. 

După ce a văzut întreg "tabloul", Gigi Becali a anunţat că suspectează faptul că cel care i s-ar împotrivi este generalul Cătălin Zisu, o veche cunoştinţă cu care s-a duelat în privinţa brandului Steaua. 

"Eu cred că este cineva acolo, e posibil să fie Zisu, care are putere, grad, putere şi bani mulţi. Zisu e la logistică, sunt miliarde de bani acolo. Ia să-l ia puţin controlul să vadă unde sunt miliardele de bani ale lui Zisu. A făcut bani şi nu mai iese acum, stă la umbră. Doar unul cu putere putea să-i încurajeze să ne mintă aşa. Nu aveau curajul un colonel sau un comandant (n.r. - să refuze revenirea FCSB în Ghencea). Eu aşa cred, că e Zisu. 

Mai poate fi ceva de la serviciul armatei, serviciul de informaţii. Serviciul ăla a fost mereu mai puternic şi decât SRI, dar nu ştiu cine e acolo. De văzut cine e şeful acolo şi dacă e împotrivă", a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă. 

"Pe Talpan cine îl ţine în spate?". Gigi Becali l-a numit tot pe Cătălin Zisu

Deşi nu are dovezi, Gigi Becali continuă să creadă că generalul Cătălin Zisu îi este un opozant puternic. 

"Nu-mi închipui cine a avut putere să facă aşa ceva. E o ipoteză. Mai mult înclin spre Zisu, că el a fost mereu împotriva mea şi, dacă are bani miliarde, cine ştie? Poate intră şi cu ceva pe lateral, a făcut miliarde, bani mulţi acolo, terenurile alea. 

(n.r. - pe Talpan cine îl ţine în spate?) Tot persoana aia care a susţinut şi nesemnarea contractului. Are putere mare, doar că nu are la nivel de Guvern. E posibil să fie Zisu. Omul, dacă are bani, are grad şi face şi 50-60 de milioane de euro, atunci nu te mai poţi pune cu el, că are şi putere politică, are şi banul.

La logistică sunt miliardele de bani, poate trimite şi DNA un control acolo să verifice miliardele. Toţi care s-au luat cu mine au căzut în belele, toţi. O să vedeţi. Toţi care-mi fac mie rele, că n-am treabă cu ei, doar în belele vor cădea, o să vedeţi", a mai spus finanţatorul FCSB, Gigi Becali. 

Gigi Becali s-a contrat şi cu Eugen Bădălan

În cadrul conferinţei de presă, Gigi Becali a contrat şi un alt general: "Eugen Bădălan a semnat şi mi-a dat mie Steaua. De Bădălan nu ai ce să zici, pe el, săracul, nu îl ajută bibilica, nu l-aţi văzut cum vorbeşte? Nici nu ştie de mama lui" ,spunea finanţatorul FCSB. 

Generalul Eugen Bădălan a fost cel care a oferit detalii despre felul în care Gigi Becali a vrut să ia brandul Steaua Bucureşti

Afla mai multe despre: gigi becalicatalin zisufcsb steauafcsb stadion steauafcsb ghenceaflorin talpan 

viewscnt
Articole similare