Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare şoc în Liga 1! Omrani este în negocieri cu o echipă din Superligă după ce a fost dat afară de Gigi Becali

Mutare şoc în Liga 1! Omrani este în negocieri cu o echipă din Superligă după ce a fost dat afară de Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Bilel Omrani s-a despărţit de FCSB după ce roş-albaştrii au ratat din nou titlul de campioană, dar poate rămâne în Superligă.

Deşi a fost timp de şase ani unul dintre cei mai exponenţiali jucători din echipa CFR-ului, Bilel Omrani se află în negocieri cu ”U” Cluj, marea rivală a grupării din Gruia, conform Gsp.ro. Aceeaşi sursă relatează că Omrani se va întâlni în viitorul apropiat cu conducerea ”Şepcilor roşii” pentru a discuta detaliile contractului.

Bilel Omrani este cotat de Transfermarkt la 850.000 de euro. În sezonul trecut a bifat 22 de meciuri în tricoul FCSB-ului şi a marcat doar două goluri.

Chipciu a luat cuvântul: ”Mi-aş dori să mă retrag de aici”

Universitatea Cluj a remizat în prima etapă a acestui sezon pe terenul Petrolului, scor 1-1. La finalul meciului, Alex Chipciu, aflat la al doilea sezon în tricoul lui U Cluj, consideră că rezultatul de egalitate este unul meritat de fiecare parte şi a precizat că şi-ar dori să se retragă de la formaţia clujeană.

”Un rezultat echitabil, un meci jucat pe o căldură foarte mare. În timpul meciului sunt foarte nervos pe teren, vorbesc foarte multe. Daca nu aş fi motivat, nu aş mai juca. Trebuie să facem lucruri mari dacă tot jucăm. Sunt aşteptări mai mari ca anul trecut. Locurile 7-9 ar fi obiectivul. Mai sus e greu, sunt unii cu mai mulţi bani ca noi. Au venit jucători cu exerienţă.

Probabil ar mai fi nevoie, dar antrenorul ştie şi cel care se ocupă de transferuri. Mi-aş dori să mă retrag de aici. După ce termin acest contract, nu ştiu cât mai am de de gând să joc fotbal”, a declarat Chipciu, după meci.

Afla mai multe despre: fcsbu clujomranicfr 

viewscnt
Articole similare