Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O legendă a Rapidului îl sfătuieşte pe Săpunaru să se retragă. ”Să se gândească mai bine dacă să mai joace sau nu”

O legendă a Rapidului îl sfătuieşte pe Săpunaru să se retragă. ”Să se gândească mai bine dacă să mai joace sau nu”

Superliga

Comentarii

Cristi Săpunaru a ajuns la al şaptelea sezon în tricoul Rapidului. Cel mai iubit jucător din actualul lot al giuleştenilor a fost integralist în meciul de debut al vişiniilor din acest sezon, încheiat la egalitate, scor 0-0 cu Sepsi.

Ajuns la 39 de ani, Săpunaru a gafat în startul meciului, atunci când pasa sa către portar a fost interceptată de Safranko, dar Horaţiu Moldovan a parat şutul slovacului. Fostul jucător al lui FC Porto are contract cu Rapid până în vara anului următor, iar varianta ca acesta să atârne ghetele în cui la sfârşitului sezonului nu este exclusă.

Dănuţ Lupu l-a sfătuit pe Săpunaru să se retragă

Dănuţ Lupu, fostul jucător al Rapidului, a remarcat caremeţe din jocul lui Săpunaru, pe care le-a pus pe seama vârstei. În opinia lui Lupu, căpitanul echipei antrenate de Cristiano Bergodi ar trebui să ”se gândească mai bine” dacă va mai evolua şi din stagiunea următoare. 

”Rapid mi s-a părut cam nesigură în apărare. Săpunaru e prietenul meu, dar ar trebui să se gândească mai bine dacă să mai joace sau nu. A făcut şi o gafă. Uşor-uşor, trebuie să înţeleagă şi el că are o vârstă. Dă de un puşti din ăsta pe care îl vede doar din spate”, a spus Dănut Lupu pentru Fanatik.ro.

Dănuţ Lupu a adunat în total 92 de meciuri pentru Rapid şi a marcat 19 goluri. Alături de giuleşteni a câştigat un titlu şi o Supercupă a României în 1998.

Afla mai multe despre: rapidsăpunaru 

viewscnt
Articole similare