Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru anticipează ce se va întâmpla la FCSB - Dinamo. ”Ei probabil la asta s-au gândit” | EXCLUSIV

Basarab Panduru anticipează ce se va întâmpla la FCSB - Dinamo. ”Ei probabil la asta s-au gândit” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Meciul FCSB - Dinamo nu se va juca în Ghencea. După negocieri care s-au întins pe mai multe zile, CSA Steaua şi FCSB nu au ajuns la un numitor comun, astfel că derby-ul dintre vicecampioana României şi Dinamo nu se va disputa în ”Templul fotbalului românesc”.

Oficialii clubului Dinamo nu şi-au dorit amânarea partidei cu FCSB şi au preferat să joace meciul contra marei rivale la data stabilită iniţial, pe arena din sectorul 1 a cărei capacitate este de doar 8200 de locuri.

Basarab Panduru vede o favorită clară în derby-ul dintre FCSB şi Dinamo

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report” de pe Orange Sport, Basarab Panduru a vorbit despre posibilele motive ce au stat în spatele deciziei ”câinilor” de a nu amâna data derby-ului. În opinia lui Panduru, Burcă vede meciul FCSB-ului cu CSKA 1948 Sofia din Conference League drept un punct slab al rivalei, din cauza dorinţei roş-albaştrilor de a avansa în tururile următoare ale competiţiei, precum şi posibiltatea ca Olaru şi Coman să nu fie în primul 11 al adversarei.

Cu toate acestea, Gigi Becali a declarat la conferinţa de presă de la palatul din Aleea Alexandru că ambii vor începe partida din primul minut.

”Adică Dinamo e în mare formă acum? Eu îţi spun că am văzut. Craiova foarte slabă în prima repriză. Doar Mitriţă a jucat bine. Cât de bine poţi să joci dacă  Universitatea Craiova te bate într-un singur jucător. Mi-e greu să cred că pot face ceva cu FCSB-ul. Urmează meci de Conference League (n.r. cu CSKA 1948 Sofia). Poate nu o să bage echipa bună.

(n.r. De ce nu şi a dorit Burcă să se amâne meciul.) Coman şi Olaru accidentaţi, urmează meci de Conference League şi s-ar putea să nu-i mai prindă aşa niciodată. El n-a avut neapărat treabă cu echipa lui. Probabil că la asta s-a gândit Burcă, dar dacă FCSB vine cu echipa bună şi vrea să joace, nu cred că are cum să nu fie victoria FCSB-ului", a declarat Basarab Panduru, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Meciul dintre FCSB şi Dinamo se va disputa pe 22 iulie, de la 21:30 şi va fi transmis în direct de Orange Sport 1.

 

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare