Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, "înţepat" din familie. Nu a mai suportat umilinţa: "Nu poţi să faci asta la infinit!"

Gigi Becali, "înţepat" din familie. Nu a mai suportat umilinţa: "Nu poţi să faci asta la infinit!"

FCSB

Comentarii

Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, n-a suportat, la rândul său, umilinţa suferită de FCSB (0-5, cu Silkeborg) în Danemarca.

Umilinţa suferită de FCSB în Danemarca, scor 0-5 cu Silkeborg în grupele Conference League, a provocat valuri şi multe reacţii negative în România. Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, a reacţionat şi el dur după meciul abordat de FCSB cu mai mulţi jucători de rezervă.

Gigi Becali, "înţepat" din familie. Nu a mai suportat umilinţa: "Nu poţi să faci asta la infinit!"

Rezervele de la FCSB au fost umilite în Danemarca, scor 0-5 cu Silkeborg, iar imaginea arătată de "roş-albaştri" nu a fost deloc una bună.

Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, s-a uitat la meciul FCSB cu Silkeborg şi, în timpul partidei, a scris un mesaj pe Facebook în care l-a atacat pe unchiul său. "NU poţi să păcăleşti fotbalul la infinit, cel puţin nu în Europa", a notat Lucian Becali, în timpul partidei.

Gigi Becali, furios! Tiradă la adresa jucătorilor: "Sunt de circ! Eu de unde să ştiu că sunt slabi în halul ăsta? Sunt praf!"

La aproape 24 de ore după meci, Gigi Becali a reacţionat şi i-a făcut praf pe jucători. Omul de afaceri care controlează FCSB a spus că, în iarnă, va încerca să scape de câţiva dintre jucătorii pe care i-a cumpărat.

Gigi Becali s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultatul înregistrat în Danemarca: "Normal că mă deranjează ceea ce s-a întâmplat. Nici eu nu mă aşteptam la aşa ceva. Dacă ştiam că sunt aşa de slabi, nici eu nu îi lăsam acasă pe ceilalţi. De unde să… nu credeam că sunt slabi în halul ăsta.

Adică nu îmi închipuiam. Acum, într-un fel îmi pare bine că ştiu unde sunt, ştiu unde mă aflu, ştiu ce jucători am. Ştiu că sunt praf. Ăia sunt praf, nu ai ce să faci cu ei. Trebuie să scăpăm de ei. Să iei atâtea goluri... Am zis că mergem, poate câştigăm, poate facem un egal, poate mâncăm bătaie. Un gol, hai două, dar aşa ceva? Adică, să fie circ? Nu am crezut că ei sunt de circ. Eu nu am crezut că am dat bani pe aşa ceva.

Toţi jucătorii care au fost pe teren au fost luaţi cu bani. S-au dat bani pe ei: 1 milion şapte sute, 350.000, 250.000, 850.000, s-au dat bani. Toţi jucătorii au fost luaţi cu bani. Toţi au fost luaţi cu bani.  Eu am trimis acolo nişte jucători pe care am dat bani în România. Şi am dat bani mulţi. De unde să ştiu că sunt praf? O să vedem la iarnă de cine putem să scăpăm. Au contracte, o să vedem cum facem", a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: lucian becaligigi becalifcsbconference league 

viewscnt
Articole similare