adplus-dvertising
You are here:

Gigi Becali nu-l mai vrea la FCSB, deşi e printre favoriţii lui Edi Iordănescu. Decizia finală a fost luată deja

Gigi Becali nu-l mai vrea la FCSB, deşi e printre favoriţii lui Edi Iordănescu. Decizia finală a fost luată deja

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu s-a declarat mulţumit de toate eforturile făcute de finanţatorul Gigi Becali, de când a venit la FCSB. Antrenorului i s-au îndeplinit aproape toate dorinţele. Totuşi, de la Hervin Ongenda, unul dintre jucătorii săi preferaţi, trebuie să-şi ia gândul, după ultimul anunţ făcut de Gigi Becali.

După ce FCSB a recuperat din diferenţa care o despărţea de liderul CFR Cluj, finanţatorul clubului din Berceni l-a anunţat pe Edi Iordănescu ce aşteptări are de la echipă, iar pretenţiile sunt mari. De asemenea, principalul a fost anunţat că în iarnă nu-l va primi pe unul dintre jucătorii care strălucesc în Liga 1. 

Unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Edi Iordănescu, respins de Gigi Becali la FCSB

"Au fost oferte concrete şi către Dinamo, şi către Botoşani", susţinea antrenorul FCSB despre propunerile lansate pentru Deian Sorescu şi Hervin Ongenda, în septembrie. Ambele transferuri au picat, iar în privinţa mijlocaşului clubului din Moldova a fost vorba despre o decizie personală. 

Ongenda şi-a asumat public că nu a dorit să plece la FCSB, în timp ce Valeriu Iftime a dezvăluit că francezul preferă să se transfere în străinătate şi nu să stea tot în Liga 1. 

La aproximativ două luni de la acel moment, Gigi Becali a dezvăluit ce hotărâri a luat. La FCSB nu vor mai veni fotbalişti străini şi nici măcar Hervin Ongenda, fotbalist de creaţie care e pe placul lui Iordănescu junior. 

”Eu nu mai iau jucători străini. L-am adus pe Radunovic, care era cel mai bun fundaş stânga din România şi, de când a venit, la mine nu a mai fost aşa. 

Nu mă mai interesează acum nici Ongenda. Mi-a plăcut atunci, pentru că îl voia Edi foarte tare. Acum, nu-l mai vrem”, a explicat Gigi Becali, conform realitateasportivă.net.

Valentin Creţu, Budescu, Burlacu, Vinicius, Ondrasek, Vucur, Alexandru Creţu, Keseru, Mamut, Cordea, Valentin Gheorghe şi Dumiter sunt fotbaliştii transferaţi în vară. 

FCSB are probleme de efectiv în plin campionat

Edi Iordănescu, staff-ul său şi jumătate dintre fotbaliştii din lot sunt indisponibili, după cazurile de Covid-19 apărute şi din cauza accidentărilor, iar meciul cu Farul Constanţa e în pericol, dacă FCSB nu va putea pune 13 fotbalişti pe foaia de joc. Antrenorul a explicat, pe larg, perioada dificilă pe care o traversează. 

De asemenea, Mihai Stoica a dezvăluit cum s-a accidentat şi Ovidiu Popescu, la un antrenament. 

viewscnt
Articole similare