adplus-dvertising
You are here:

Solskjaer, OUT de la United! Englezii bat palma cu un super antrenor

Solskjaer, OUT de la United! Englezii bat palma cu un super antrenor

Manchester United

Comentarii

Ole Gunnar Solskjaer are zilele numărate la Manchester United.

Potrivit presei spaniole, Zinedine Zidane ştie deja că este prioritatea numărul 1 a formaţiei Manchester United pentru a-l înlocui pe Solskjaer.

Zidane, principalul favorit pentru a-l înlocui pe Ole Gunnar Solskjaer

Diario Gol susţine că Zidane a refuzat deja oferta ceor de la Newcastle United, acesta fiind primul pas pe care francezul l-a făcut pentru a o prelua pe Manchester United, club care îl doreşte cu insistenţă.

”Motivul pentru care Zidane a refuzat Newcastle este interesul unor cluburi ca Juventus sau Manchester United pentru el. Zidane ştie că în orice moment va apărea o ofertă de la unul din aceste cluburi” scrie sursa citată.

Conform mai multor publicaţii din Anglia, Manchester United nu este mulţumită de Ole Gunnar Solsskjaer. În ciuda faptului că United a avut o campanie de achiziţii impresionantă, cu jucători precum Cristiano Ronaldo, Raphael Varane şi Jadon Sancho, echipa nu confirmă, iar oficialii de pe Old Trafford au început să aibă dubii în privinţa continuităţii lui Solskjaer.

”Există o ofertă pregătită pentru Zidane în cazul în care Solskjaer va fi destituit în următoarele săptămâni” anunţă Diario Gol. Sursa citată notează că atât PSG, cât şi naţionala Franţei îl vor pe Zidane, iar interesul francezului ar fi să preia prima reprezentativă după Mondialul din Qatar 2022.

Manchester United a coborât pe locul 6 în Premier League. Gruparea la care joacă Cristiano Ronaldo are 14 puncte, dar nu a mai câştigat de trei meciuri, deşi o despart doar cinci puncte de primul loc ocupat de Chelsea. În runda următoare, Manchester United joacă acasă, cu Liverpool. 

viewscnt
Articole similare