Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali o vrea pe Steaua în Superligă dintr-un singur motiv. ”Ca principiu!”

Gigi Becali o vrea pe Steaua în Superligă dintr-un singur motiv. ”Ca principiu!”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani), a declarat că şi-ar dori-o pe rivala Steaua în Superligă, dintr-un singur motiv: să o umilească meci de meci!

Gigi Becali e sigur că eventualele partide dintre FCSB şi Steaua se vor transforma în festivaluri de goluri pentru echipa sa. De la 10 în sus.

Gigi Becali, despre posibilile confruntări cu Steaua: ”Le dau 10, 15-0!”

Chiar dacă Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării Naţionale, continuă demersurile pentru schimbarea Legii Sportului, prin care Steaua ar primi dreptul de a promova în Superligă fără a-şi schimba forma de organizare, Gigi Becali este sigur că legea nu va fi aprobată, iar toată discuţia va deveni inutilă.

În plus, dacă totuşi ar trece, iar Steaua ar ajunge în Superligă, în câţiva ani s-ar lăsa cu dosare penale, deoarece toată lumea ar încerca să-şi atragă foloase, din diferite moduri, iar clubul se va duce de râpă rapid.

Eu fac pariu cu Dîncu că nu va trece legea! Eu sunt prieten şi cu PSD, şi cu AUR! Eu nu că nu aş vrea ca Steaua să fie în Liga 1, dar ca principiu nu-mi place ideea. Le dau 10, 15-0! În doi ani de zile, dacă se face asta, începe DNA, în doi ani, cu şpagă şi alte lucruri.

Steaua va fi ciuca bătăii! Dacă nu are stăpân, ce să facă? Câţi bani să bage de la buget? Trebuie să răspundă cineva acolo. Ei, ca Armată, sunt societate publică, iar ca să vândă un jucător, trebuie să-l scoată la licitaţie. Să ia aprobări”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalivasil 

viewscnt
Articole similare