Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali pune condiţii pentru a mai investi în transferuri la FCSB: ”Doar aşa mai discutăm”

Gigi Becali pune condiţii pentru a mai investi în transferuri la FCSB: ”Doar aşa mai discutăm”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani), a declarat că nu mai este dispus să investească bani serioşi în transferuri, în orice condiţii.

În acest sezon, FCSB a cumpărat jucători de mai bine de cinci milioane de euro: David Miculescu (UTA Arad) - 1,7 milioane de euro, Andrea Compagno (FCU Craiova) - 1,5 milioane de euro, Eduard Radaslavescu (Farul) - 850.000 de euro, Joyksim Dawa (Botoşani) -  350.000 de euro, Vadim Raţă (Voluntari) - 300.000 de euro, Marco Dulca (Chindia) - 250.000 de euro, Radu Boboc (Farul) - 200.000 de euro, Bogdan Rusu (Mioveni) - 200.000 de euro, Deian Sorescu (Rakow) - 50.000 de euro, împrumut până în vară.

Gigi Becali închide ”robinetul” dacă nu se face performanţă

Omul de afaceri a declarat că nu mai investeşte niciun euro, în vara viitoare, dacă echipa nu reuşeşte să se califice în grupele unei competiţii europene.

Abia apoi, dacă în club vor intra câteva milioane de euro, va fi dispus să mai dea bani pe jucători. În caz contrar, se revine la vechea strategie, cu jucători liberi de contract.

Dar nu dau cinci bani până nu văd ce se întâmplă. Dacă o să câştigăm campionatul, discutăm. În Conference mergem 100%, atunci merită să mai dai un milion, două pe jucători.

Am încredere că putem să câştigăm campionatul, să intrăm în Liga Campionilor”, a declarat Gigi Becali, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Răzvan Oaidă, pe ”lista neagră” a lui Gigi Becali

După meciul cu Universitatea Craiova, încheiat la egalitate, scor 1-1, Gigi Becali a declarat că a dat ordin clar antrenorilor să nu-l mai folosească pe Răzvan Oaidă în meciurile următoarea.

Latifundiarul este supărat pe jucător, deoarece acesta nu s-ar fi achitat de sarcinile defensive, iar acest lucru ar fi dus, într-un final, la golul marcat în minutul 90+1 de Elvir Koljic.

Ce grijă să ai pe finalurile meciurilor? Adevărat, s-a greşit. Ce s-a greşit? Dacă îl bagi pe Oaidă, îi spui să stea acolo... Că d-aia îl bagi, să ţii de rezultat. El se duce pe acolo, prin careu, de bezmetic. Păi, nu o să mai intre.

Tot am zis să nu-l băgăm, dar e băiat bun. Am mers pe bunătatea lui. Dacă nu înţelegi: stai, băi, acolo. Ce caută pe acolo, nu ştiu! Nu mai poţi să construieşti”, a mai afirmat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbtransferuri 

viewscnt
Articole similare