Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, pus pe glume! Ce ”cadou” i-a făcut lui Hagi de ziua lui

Gigi Becali, pus pe glume! Ce ”cadou” i-a făcut lui Hagi de ziua lui

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a XXIV-a a Superligii.

Gigi Becali, despre Gică Hagi: "I-am dat un punct"

Pentru FCSB a marcat Alhassan (55). În minutul 58, Louis Munteanu a marcat pentru Farul, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid după o lungă consultare a VAR.

Farul a egalat în minutul 90+5, prin Larie, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată în urma consultării VAR.

Gică Hagi a muncit inclusiv de ziua sa. "Regele" a împlinit 59 de ani, ieri. A doua zi, Gigi Becali a fost întrebat direct dacă i-a urat ceva naşului Gică Hagi şi a răspuns în stilul său caracteristic. 

"Păi, i-am transmis. I-am dat un punct (n.r. râde). A fost bine. Voiam să câştig, dar Gică este şi el mare. I se spune şi regele. Dacă şi de ziua lui mânca bătaie... A luat un punct. E un punct mare. Nu comentăm arbitrajul. Dacă Gică aşa a zis, aşa să fie ca el, că a fost şi ziua lui", a spus Gigi Becali.

FCSB este liderul Superligii, cu 51 de puncte, CFR Cluj este a doua, cu 42 de puncte, iar Rapid închide podiumul, cu 42 de puncte. 

În etapa viitoare, FCSB o înfruntă pe Sepsi Sf. Gheorghe, pe teren propriu. În turul campionatului, în partida de la Sf. Gheorghe, bucureştenii s-au impus cu scorul de 5-2.

Echipele care au evoluat în FCSB - Farul:

  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru (Popescu - 81), Şut, Alhassan - Phelipe (Coman - 46), Al. Băluţă (Miculescu - 89), Oct. Popescu (Radaslavescu - 81). Antrenor: Elias Charalambous
  • Farul: Buzbuchi - Dussaut, Larie, M. Popescu, Ganea (Boli - 61) - Vînă, Queiros (Nedelcu - 60), R. Deaconu (Cojocaru - 79) - Rivaldinho (Grameni - 46), L. Munteanu, Budescu (Grigoryan - 46). Antrenor: Gheorghe Hagi
MM Stoica contestă arbitrajul de la FCSB - Farul: ”Este o batjocură cum rar mi-a fost dat să văd”

Afla mai multe despre: fcsbgică hagigigi becali 

viewscnt
Articole similare