Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi-a amintit că are încă un jucător în lot. N-a jucat deloc în acest sezon: ”M-am interesat de el”

Gigi Becali şi-a amintit că are încă un jucător în lot. N-a jucat deloc în acest sezon: ”M-am interesat de el”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a adus aminte că are în lot încă un jucător, pe care l-a transferat în vară, dar care până acum n-a jucat niciun minut pentru FCSB.

Patronul FCSB este hotărât să scape de Claudiu Keşeru şi de Constantin Budescu şi a anunţat că locurile celor 2 vor fi luate de jucători cu salarii mult mai mici.

Gigi Becali a descoperit astfel că are în lot încă un jucător, care până acum n-a evoluat nici măcar un minut pentru FCSB.

Gigi Becali, despre jucătorul din lotul FCSB-ului care n-a jucat niciun minut: ”A fost accidentat”

La începutul acestui sezon, Gigi Becali a făcut unul dintre cele mai surprinzătoare transferuri. Patronul FCSB l-a cedat la Universitatea Craiova pe Ionuţ Vînă şi i-a cerut în schimb pe Andrei Burlacu şi Ivan Mamut.

Mai mult, Mihai Rotaru l-a convins să plătească şi 100.000 de euro, deşi cei doi erau jucători care nu mai intrau în planurile Universităţii Craiova.

Cum era de aşteptat, aceste mutări n-au adus mai multă valoare lotului FCSB-ului. Ivan Mamut a avut avut 4 apariţii, în care a acumulat 138 de minute, în timp ce Andrei Burlacu n-a jucat deloc până acum.

Considerat un talent al generaţiei sale, Burlacu are acum 24 de ani şi s-a confruntat permanent cu ghinionul accidentărilor. De altfel, el era accidentat inclusiv când s-a transferat la FCSB.

Acum, Andrei Burlacu şi-a revenit după ultimele probleme medicale şi a fost rezervă cu Sepsi (0-0), în ultima etapă din acest sezon.

Gigi Becali şi-a amintit de el şi spune că s-a interesat de situaţia lui. Patronul FCSB le-a transmis antrenorilor că vrea să-l vadă la lucru, ca soluţie pentru înlocuirea lui Claudiu Keşeru, care a ieşit din graţiile lui Gigi Becali.

Becali ar fi vrut să scape de Keşeru în această iarnă, dar fostul internaţional român a jucat deja pentru două echipe în ultimul an, astfel că este nevoit să rămână la FCSB:

”Am cu cine să îl înlocuiesc pe Keşeru, staţi liniştiţi. Acum câteva zile m-am interesat şi de Andrei Burlacu. Băiatul a fost accidentat şi o să revină cât de curând.

Vreau să îl văd la lucru şi pe el, vreau să mă conving de ceea ce poate. O să îşi intre în formă şi Coman, iar Keşeru să stea să se uite la ei dacă nu vrea să plece”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport. 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare