Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi-a scos ”perla” la vânzare! Patronul FCSB pregăteşte un TUN financiar. ”A cerut 40 de milioane de euro”

Gigi Becali şi-a scos ”perla” la vânzare! Patronul FCSB pregăteşte un TUN financiar. ”A cerut 40 de milioane de euro”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali nu a renunţat la ideea de a face bani frumoşi în schimbul unui posibil transfer al lui Octavian Popescu. Tânărul fotbalist al FCSB-ului nu are deloc un sezon reuşit, însă vârsta şi calitatea individuală ar putea să îl readucă pe jucătorul naţionalei de tineret pe linia de plutire.

Văzut drept mare speranţă a fotbalului românesc, Tavi Popescu a marcat doar două goluri şi a dat doar două pase decisive în acest sezon şi este în pericol de a-şi pierde postul de titular în ”11-le” roş-albaştrilor.

”Giovanni” Becali a dezvăluit că pretenţiile patronului de la FCSB referitoare la suma unui eventual transfer s-au diminuat considerabil. Într-un interviu pentru Fanatik, immpresarul a declarat că Gigi Becali ar fi dispus să îl cedeze pe Tavi Popescu în schimbul unei oferte de 2-3 milioane, deşi în urmă cu un an acesta vorbea de sume de 20 de ori mai mari.

Pretenţiile lui Gigi Becali, prea mari pentru cluburile din afară. ”Îmi închideau telefonul”

Mai mult decât atât, Ioan Becali a susţinut că FCSB a avut o ofertă de 8 milioane de euro din Portugalia în schimbul transferului lui Florinel Coman, însă Gigi Becali a refuzat, sperând că va reuşi să obţină o sumă mult mai mare.

„Pentru Florinel au fost oferte, dar clubul a cerut sume foarte mari. Au fost oferte de 8-8,5 milioane de euro de la o echipă importantă din Portugalia. Atunci clubul dorea foarte mult” S-au cerut 15-17, 20 de milioane de euro. Exact ca la fel şi pentru Octavian Popescu: 40, 30, 20. Îţi dai seama când vorbeam îmi închideau telefonul oamenii. 

Asta e. Acuma dacă vine unul cu 2-3 milioane îl ia imediat (n.r. Tavi Popescu). Aşa s-a întâmplat cu Tănase: 7, 10, 15… De-abia l-a dat cu trei milioane”, a spus Ioan Becali, la Fanatik.

În prezent, Tavi Popescu este cotat de Transfermarkt la 3.800.000 de euro. Acelaşi site de specialitate estimează valoarea lui Florinel Coman la 4.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligăgigi becali 

viewscnt
Articole similare