Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Prindea foci înainte să vină”. Patronul din Superligă a avut ochi şi l-a dat la CFR. ”L-am făcut fotbalist”

”Prindea foci înainte să vină”. Patronul din Superligă a avut ochi şi l-a dat la CFR. ”L-am făcut fotbalist”

Superliga

Comentarii

Valeriu Iftime este unul dintre puţinii patroni din Superligă care a reuşit să le dea un nou suflu jucătorilor străini pe care i-a adus la echipă. Ongenda, Dawa, Edjouma, Dugandzic, Quenten Martinus sau Ulrich Meleke sunt doar câţiva dintre străinii pe care finanţatorul Botoşaniului i-a pus pe picioare şi i-a vândut mai departe.

În acest sezon, moldovenii au mers pe mâna multor străini (15 la număr), reţetă care le-a adus succesul în stagiunile trecute, Cu toate acestea, isprava nu s-a mai repetat, iar Botoşani este pe ultimul loc în Superligă, fără nicio victorie, după 16 etape, iar şansele ca Iftime să dea lovitura pe piaţa transferurilor cu unul dintre jucătorii săi sunt minime.

Patronul lui FC Botoşani a vorbit despre felul cum l-a adus pe Ulrich Meleke la echipă. În 2021, ivorianul a semnat cu moldovenii din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de Kokkolan PV, formaţia ce activa la acea vreme în a treia ligă finlandeză.

Iftime ”l-a făcut fotbalist” pe Meleke. ”Prindea foci”

După o jumătate de sezon în care a fost unul dintre cei mai buni oameni ai Botoşaniului, CFR i-a plătit lui Iftime 250.000 de euro în schimbul mijlocaşului. Cu toate acestea, ivorianul nu a bifat niciun meci pentru echipa din Gruia, însă transferul la Voluntari ”i-a venit mănuşă” fotbalistului. În două sezoane la gruparea ilfoveană, Meleke a adunat în total 62 de meciuri în Superligă. În această vară a semnat cu Al Bataeh, echipă care activează în prima ligă din Emiratele Arabe Unite.

”Pe Meleke l-am adus din liga a treia din Finlanda. Ăia prind foci, nu fac fotbal. După cinci meciuri, în două luni s-a făcut fotbalist”, spus Valeriu Iftime la ”MicroBEAST” în Superligă.

Afla mai multe despre: melekevaleriu iftimecfr cluj 

viewscnt
Articole similare