Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire importantă la FC U Craiova 1948! Starul lui Adrian Mititelu a revenit după trei luni de pauză

Revenire importantă la FC U Craiova 1948! Starul lui Adrian Mititelu a revenit după trei luni de pauză

FC U Craiova

Comentarii

Juan Bauza (27 de ani), mijlocaşul ofensiv de bază a formaţiei antrenate de Giovanni Costantino a revenit după o pauză de trei luni.

Fotbalistul argentinian a jucat în meciul amical disputat la baza de pregătire FCU Football Park, dintre FC U Craiova şi gruparea de liga a 3-a, ACSO Filiaşi. Formaţia din Superliga s-a impus cu scorul de 2-0.

Revenirea fotbalistului sud-american reprezintă un semn pozitiv pentru FC U Craiova 1948 înainte de următoarea lor partidă de campionat, cu Sepsi OSK.

Andrea Padula şi Samuel Asamoah au punctat pentru gazde în amicalul cu ACSO Filiaşi, disputat luni.

Gruparea patronată de Adrian Mititelu se află în prezent pe locul 14 în Superliga, cu 15 puncte din 16 meciuri disputate. În ultima etapă, Craiova a fost învinsă în deplasare, pe Naţional Arena, de liderul FCSB.

Juan Bauza, om important la FC U Craiova

68 de meciuri a disputat Juan Bauza în tricoul echipei patronate de Adrian Mititelu. În cele 68 de apariţii, Bauza a înscris 12 goluri şi a oferit 17 pase decisive.

În acest sezon, Bauza a înscris trei goluri şi a furnizat trei pase decisive în opt partide, înainte de accidentarea sa, din luna septembrie.

Meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe din etapa a 17-a se va disputa pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, luni, pe 27 noiembrie, de la ora 17:30.

Oaspeţii de la Sepsi sunt neînvinşi de patru etape, au înregistrat două egaluri şi două victorii. În ultimele două etape, echipa antrenată de Liviu Ciobotariu nu a primit gol, dar nici nu a marcat.

 

Afla mai multe despre: fc u craiovaadrian mititelujuan bauza 

viewscnt
Articole similare