Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham Hotspur, dispusă să renunţe la un campion mondial în schimbul unui star de la Barcelona

Tottenham Hotspur, dispusă să renunţe la un campion mondial în schimbul unui star de la Barcelona

Premier League

Comentarii

Tottenham Hotspur, revelaţia primelor zece etape în acest sezon de Premier League şi-a pus ochii pe un star de la Barcelona.

Echipa australianului Ange Postecoglou este pe locul patru în Premier League după cele două eşecuri consecutive, primele ale sezonului în campionat, cu Chelsea, scor 4-1 şi Wolves, scor 2-1.

Postecoglou este interesat de un transfer de marcă în această iarnă. Conform publicaţiei spaniole Sport, Tottenham este pregătită să facă o ofertă pentru brazilianul Raphinha (26 de ani), de la Barcelona.

Raphinha şi-a pierdut statutul de titular în cadrul echipei lui Xavi, după ascensiunea tânărului jucător Lamine Yamal, jucător venit din academia catalanilor, La Masia.

Barcelona plătea 70 de milioane de euro în 2022 pentru Raphinha

Fotbalistul a ajuns pe Camp Nou în 2022, de la Leeds United, pentru 70.000.000 de euro.

Tottenham este dispusă să ofere, pe lângă o sumă semnificativă de bani, un jucător titular în formaţia "Lilywhite", argentinianul Cristian Romero.

Campionul Mondial cu naţionala Argentinei la mondialul din Qatar este în vârful listei de jucători la care Ange Postecoglou ar putea renunţa în cazul unei astfel de oferte.

Romero a ajuns la Tottenham în 2021, de la Atalanta, pentru suma de 50.000.000 de euro. Tottenham este pe locul patru în Premier League, cu 26 de puncte după 12 etape.

În următoarea etapă, echipa din nordul Londrei va întalni pe Tottenham Hotspur Stadium o vecină de clasament, echipa de pe locul cinci, Aston Villa.

Barcelona se află pe locul trei în La Liga, la patru puncte în spatele liderului Girona, şi la două puncte în spate rivalilor de la Real Madrid.

În etapa viitoare, Barcelona va juca împotriva echipei internaţionalului român, Andrei Raţiu, Rayo Vallecano. 

 

Afla mai multe despre: barcelonatottenhamcristian romeroraphinha 

viewscnt
Articole similare