Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali "sparge banca". Salariu stelar oferit fotbalistului: 300.000 €! Detalii de la negocieri

Gigi Becali "sparge banca". Salariu stelar oferit fotbalistului: 300.000 €! Detalii de la negocieri

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) e gata să "spargă banca" pentru fotbalistul dorit de la FCSB, căruia îi oferă un salariu foarte mare pentru fotbalul românesc: 300.000 de euro!

FCSB a ratat titlul în Superligă pentru al optulea an la rând şi Gigi Becali nu mai suportă umilinţele. Şi-a pus ambiţia să facă o echipă care să se încoroneze la finalul sezonului viitor, iar unul dintre cele mai importante transferuri dorite este cel al lui Vlad Chiricheş.

Gigi Becali "sparge banca". Salariu stelar oferit fotbalistului: 300.000 €! Detalii de la negocieri

Căpitanul naţionalei României este dorit de Gigi Becali cu orice preţ la FCSB, astfel că omul de afaceri din Pipera este gata să "spargă banca". Concret, FCSB îi oferă un salariu de 300.000 de euro pe an lui Vlad Chiricheş pentru a spune "da" revenirii sale în tricoul "roş-albaştrilor", scrie playsport.ro.

Vlad Chiricheş este în stand-by momentan, nu a dat niciun răspuns oficial în ciuda discuţiilor cu Gigi Becali pentru că aşteaptă să-şi rezolve situaţia de la Cremonese. Sursa citată mai scrie că salariul oferit de Becali nu-l impresionează pe Chiricheş, iar suma este de 200.000 de euro mai mică decât aşteptările fundaşului central.

După plecările lui Joonas Tamm şi Iulian Cristea, FCSB a transferat un singur fundaş central: Siyabonga Ngezana de la Kaizer Chiefs, pe care Gigi Becali a fost de acord să plătească nu mai puţin de 600.000 de euro.

Vlad Chiricheş a jucat la FCSB între 2012 şi 2013, după care a fost vândut de Gigi Becali la Tottenham în Premier League, în schimbul a 9,5 milioane de euro.

În sezonul recent încheiat la Cremonese, Vlad Chiricheş a jucat destul de puţin pentru formaţia italiană, fiind mai mult accidentat. A strâns doar 16 meciuri în Serie A pentru Cremonese, iar acum ar vrea să plece pentru că echipa a retrogradat.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Vlad Chiricheş în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali oferta vlad chirichesvlad chiriches oferta fcsbfcsb transfer vlad chirichesvlad chiriches fcsbgigi becali vlad chiriches 

viewscnt
Articole similare