Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pentru câţi bani a ratat Gigi Becali transferul lui Arnold Garita la FCSB

Pentru câţi bani a ratat Gigi Becali transferul lui Arnold Garita la FCSB

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) l-a dorit foarte mult pe Arnold Garita la FCSB, în această vară, după ce jucătorul şi-a reziliat contractul cu FC Argeş, însă mutarea nu s-a mai realizat din cauza banilor.

Gigi Becali îi oferea lui Arnold Garita un contract lunar de 20.000 de euro, plus 100.000 de euro la semnătură. Adică, aproximativ 340.000 de euro pentru un singur sezon.

Strategia lui Arnold Garita a dat roade

Chiar dacă era atras de ofertă, atacantul francez a tras de timp pentru a obţine o ofertă mai bună din Golf, iar Gigi Becali s-a înfuriat şi a sistat orice discuţie.

Cu toate acestea, strategia lui Arnold Garita pare să fi avut efectul dorit. Conform informaţiilor oferite de gsp.ro, acesta a primit o propunere extrem de avantajoasă din Golf, care face uitată oferta lui Gigi Becali.

Mai exact, Al-Faisaly, formaţie care a terminat pe locul cinci în liga secundă a Arabiei Saudite, i-a pregătit un salariu anual de 450.000 de dolari, plus o primă de instalare de 150.000 de dolari.

În total, Arnold Garita ar urma să primească pentru un singur sezon nu mai puţin de 600.000 de dolari - echivalentul a 550.000 de euro.

  • În plus, Arnold Garita mai are în contract o clauză prin care va mai primi 50.000 de dolari, dacă Al-Faisaly va reuşi promovarea în prima ligă.

Aşadar, transferul lui Arnold Garita la FCSB nu s-a mai realizat deoarece Gigi Becali nu a mai dorit să pună 200.000 de euro pe masă pentru jucător, iar acesta va lua drumul Golfului.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Arnold Garita, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: arnold garitagigi becalial-faisaly 

viewscnt
Articole similare