Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorit de Becali, Garita a spus "da". Acceptă salariul şi semnează, după oferta colosală

Dorit de Becali, Garita a spus "da". Acceptă salariul şi semnează, după oferta colosală

Fotbal intern

Comentarii

Arnold Garita (28 de ani), atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, şi-a dat acordul pentru un transfer departe de Superliga României, după ce a fost golgheterul lui FC Argeş în sezonul recent încheiat.

Aflat pe lista de transferuri a FCSB, unde a fost dorit de Gigi Becali după retrogradarea lui FC Argeş, Arnold Garita va pleca din România. Fostul golgheter de la FC Argeş, plecat liber de contract din Trivale, va evolua în străinătate după experienţa de la Piteşti.

Arnold Garita, acord pentru transferul departe de România. Dorit de Gigi Becali la FCSB, atacantul a spus "da" unui salariu exorbitant

Negocierile cu FCSB au picat din cauza pretenţiilor financiare - considerate exagerate - ale atacantul din Camerun. Gigi Becali a renunţat la Arnold Garita, dar acesta se va transfera totuşi pe un salariu bun. Conform PlaySport, Arnold Garita s-a înţeles cu un club din liga secună din Arabia Saudită şi urmează să fie prezentat oficial după ce negocierile s-au finalizat cu succes.

Arnold Garita va încasa un salariu de 30.000 de euro pe lună pentru aventura în liga secundă din Arabia Saudită.

Gigi Becali a oferit un salariu de 25.000 de euro pentru transferul lui Arnold Garita, care ar fi primit şi o primă de instalare considerabilă având în vedere că putea veni liber de contract după retrogradarea cu FC Argeş. Atacantul a marcat 14 goluri şi a livrat două pase de gol în 40 de meciuri (3.171 de minute) în toate competiţiile sezonului.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Arnold Garita, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: arnold garita transferarnold garita fcsbarnold garita salariufotbal 

viewscnt
Articole similare