Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali spune a fost gata să ia o decizie drastică, dar s-a răzgândit: ”Nu mai contează banii”

Gigi Becali spune a fost gata să ia o decizie drastică, dar s-a răzgândit: ”Nu mai contează banii”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a declarat de mai multe ori în ultima perioadă că vrea să se retragă de la FCSB, dar spune că s-a răzgândit.

În ultimii ani, patronul FCSB a încercat să fie mai cumpătat în ferestrele de transferuri. De asemenea, de multe ori a construit lotul în funcţie de salariile jucătorilor şi cei mai remuneraţii mari au fost îndepărtaţi.

În tot acest timp, Gigi Becali a declarat de mai multe ori că vrea să se retragă de la FCSB, dar nu şi-a dus ideea la final. Acum, explică de ce s-a răzgândit.

De ce s-a răzgândit Gigi Becali în privinţa retragerii de la FCSB

În sezonul trecut, după ce l-a îndepărtat pe Edi Iordănescu de la FCSB, Gigi Becali a intrat în război cu galeria şi le-a transmis suporterilor că aşteaptă un cumpărător.

Ultraşii FCSB-ului l-au anunţat că au deja oameni de afaceri dispuşi să se implice, însă discuţiile n-a adus nicio schimbare.

La începutul acestui sezon, Gigi Becali a afirmat că ia din nou în calcul varianta în care să se retragă de la FCSB. Acum susţine că s-a răzgândit.

Patronul FCSB spune că a fost impresionat de numărul de suporteri care au venit la meciuri în acest început de sezon şi susţine că acest lucru l-a făcut să se răzgândească:

”Eram chiar decis să mă retrag, dar când am văzut 25.000 de oameni în tribune am zis că n-am cum să mă dau înapoi. M-a impresionat publicul, trebuie să le faci şi suporterilor pofta lor.

Nu mai contează banii. E prea mare spiritul ca să mai aibă importanţă câteva milioane de euro”, a declarat Gigi Becali pentru playsport.ro.

FCSB a disputat până acum două meciuri pe teren propriu, în noul sezon şi are cea mai mare medie de spectatori/partidă.

Vicecampioana României a avut o asistenţă medie de 17.202 spectatori, peste Universitatea Craiova (14.517) şi Rapid (13.500 de spectatori/meci).

Partida cu cea mai bună asistenţă de până acum a fost FCSB - U Cluj, la care au mers 19.237 de suporteri. Pe locul doi se află Universitatea Craiova - Rapid (17.293) şi FCSB - FC U Craiova (15.167 de spectatori).

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare