Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, stupefiat când a aflat dorinţa fotbalistului pe care îl vrea la FCSB! Transferul e în aer

Gigi Becali, stupefiat când a aflat dorinţa fotbalistului pe care îl vrea la FCSB! Transferul e în aer

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) îl vrea pe Arnold Garita (27 de ani) la FCSB şi poartă negocieri pentru atacantul francez, dar mutarea e în aer după ce a aflat dorinţa fotbalistului.

Gigi Becali, stupefiat când a aflat dorinţa lui Arnold Garita! Transferul la FCSB e în aer

Lista de transferuri de la FCSB conţine şi numele lui Arnold Garita, care poate sosi liber de contract după retrogradarea lui FC Argeş, dar francezul ar putea să nu ajungă la "roş-albaştri". Mihai Stoica a dezvăluit la Orange Sport că transferul e în aer din cauza sumei pe care Garita o solicită lui Gigi Becali.

Arnold Garita solicită nu mai puţin de 500.000 de euro, în primul an, pentru a accepta să semneze cu FCSB, scrie gsp.ro. Atacantul camerunez profită de faptul că poate să ajungă la FCSB liber de contract, după retrogradarea argeşenilor, şi îşi doreşte un salariu mai mare şi o primă de instalare.

Becali a oferit 100.00 de euro la semnătură şi un salariu de 20.000 de euro lunar, dar Garita nu cedează uşor. Atacantul vrea 200.000 de euro la semnătură, plusează şi salariu: 25.000 de euro pe lună solicită Garita, mai scrie sursa citată.

Mihai Stoica: "Negocierile cu Garita au eşuat"

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre situaţia negocierilor cu Arnold Garita, dar a dat o veste proastă.

”Am înţeles că negocierile au eşuat deocamdată. Ne-a fost greu să jucăm împotriva lui. Gigi a vorbit cu impresarii şi la un moment dat a zis că se opreşte pentru că solicitările impresarilor pentru Garita erau mult peste ce dorea să ofere el.

Sunt sume mult mai mari decât sumele pe care Gigi este dispus să le plătească pentru a-l înregimenta”, a declarat Mihai Stoica, la Sport Report de la Orange Sport.

Afla mai multe despre: gigi becali arnold garita transfer fcsbfcsb transfer arnold garitagigi becali arnold garita 

viewscnt
Articole similare