Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali a dezvăluit de ce a renunţat Gică Hagi la Robert Moldoveanu: ”Asta e...”

Giovanni Becali a dezvăluit de ce a renunţat Gică Hagi la Robert Moldoveanu: ”Asta e...”

Farul Constanța

Comentarii

Robert Moldoveanu (23 de ani) s-a despărţit luni de Farul.

Giovanni Becali a dezvăluit de ce a renunţat Gică Hagi la Robert Moldoveanu: ”Asta e...”

Gică Hagi doreşte să îşi ”betoneze” lotul şi, după ce a rezolvat prima venire, a confirmat şi prima plecare. Robert Moldoveanu (23 de ani) s-a despărţit oficial de liderul Superligii.

Atacantul adus de la Dinamo în urmă cu un an primise o şansă imensă din partea ”Regelui”, dar nu a reuşit să profite de aceasta şi să convingă, astfel că a fost lăsat liber de contract.

Giovanni Becali, consilierul firmei de impresariat care se ocupă de fostul jucător de la Dinamo, susţine că accidentările l-au împiedicat pe atacant să se impună sub comanda lui Hagi.

„Pentru Robert Moldoveanu căutăm echipă, să vedem unde ar putea să joace în continuare. E încă un jucător tânăr, are doar 23 de ani. E adevărat… după multe ghinioane şi multe accidentări, e greu să te recuperezi atât de uşor şi din punct de vedere fizic, şi psihic. Sper ca el totuşi să găsească o echipă unde să-şi etaleze calităţile. A avut evoluţii bune, dar apoi iar a fost accidentat, iar a avut întinderi. El n-a avut niciodată un an întreg fără niciun fel de leziune.

Sper ca Dumnezeu să-l ajute. Deocamdată, n-am discutat cu nicio echipă. Vom vedea. E vacanţa asta. Din ianuarie… deja ne interesăm. Când m-am dus odată la un meci, la Farul, tocmai îl văd în lojă şi i-am zis: «Ce faci, mă, aici?». Zice: «Băi, sunt accidentat, nea’ Giovanni». Asta e…”, a spus Giovanni Becali, potrivit as.ro.

Pentru liderul Superligii ar putea urma mai multe plecări, în contextul în care Gică Popescu a recunoscut că Farul este nevoită să vândă pentru a se menţine un club profitabil.

Denis Alibec are şanse să plece de la Ovidiu, dar nu în iarnă ci în vară, în timp ce Alexi Pitu este şi el ”vânat” de alte cluburi. Jucătorul care îi ia locul lui Moldoveanu în lot este Mateus, care s-a alăturat de la FC Botoşani.

Afla mai multe despre: robert moldoveanufarulgiovanni becali 

viewscnt
Articole similare