Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali ”desfiinţează” un director sportiv din Serie A: ”N-are nicio treabă cu fotbalul”

Giovanni Becali ”desfiinţează” un director sportiv din Serie A: ”N-are nicio treabă cu fotbalul”
Comentarii

Fostul impresar Giovanni Becali (70 de ani) a declarat că Fiorentina ar trebui să-şi schimbe directorul sportiv pentru a redeveni forţa de altă dată.

  • Fiorentina se află pe locul 12 în Serie A, cu 31 de puncte, fiind întrecută de formaţii precum Bologna, Torino, Udinese sau Monza.

Giovanni Becali, mesaj către patronul lui Fiorentina: ”Cheltuieşte mai mult”

Giovanni Becali îl sfătuieşte pe patronul celor de la Fiorentina, miliardarul Rocco Commiso, să cheltuiască mai mulţi bani dacă vrea performanţă şi să-şi schimbe directorul sportiv, deoarece nu se pricepe la fotbal.

Echipa Viola este la mijlocul clasamentului. Nu ştiu dacă poate să mai urce. Nu cunosc proprietarii, dar dacă sunt bogaţi ar trebui să cheltuiască puţin mai mult. Apoi, trebuie să angajeze un alt director sportiv, pentru că cel pe care îl are acum (n.r. - Daniele Prade) nu ştie nimic despre fotbal”, a declarat Giovanni Becali pentru Radio Firenze Viola, conform firenzeviola.it.

În ultimii 20 de ani, Daniele Prade (56 de ani) a lucrat ca director sportiv şi director tehnic pentru formaţii importante din Serie A, precum AS Roma, Fiorentina, Sampdoria, Udinese, iar din 2019 s-a întors la Fiorentina.

Fiorentina îi vrea pe Mazilu, Borza şi Stoian

Afirmaţia lui Giovanni Becali vine la doar câteva zile distanţă după ce presa din Italia a anunţat că Fiorentina urmăreşte cu atenţie trei jucători de la Farul Constanţa - Andrei Borza, Adrian Mazilu şi Alexandru Stoian.

Formaţia Viola ar urma să demareze discuţiile cu Gică Hagi pentru transferul celor trei jucători din vară.

De asemenea, în vara viitoare, Fiorentina va decide ce se va întâmpla şi cu Louis Munteanu, fotbalist împrumutat la Farul Constanţa, în acest sezon.

Afla mai multe despre: pradebecalifiorentina 

viewscnt
Articole similare