adplus-dvertising
You are here:

Giovanni Becali, lovitură cruntă pentru Anamaria Prodan. Gigi Becali a confirmat: ”Ce scandal să fie? E problema domniei sale”

Giovanni Becali, lovitură cruntă pentru Anamaria Prodan. Gigi Becali a confirmat: ”Ce scandal să fie? E problema domniei sale”galerie foto

FCSB

Comentarii

Anamaria Prodan mai primeşte o lovitură cruntă din partea lui Giovanni Becali, după ce vărul lui Gigi Becali i-a luat un jucător de mare perspectivă.

Războiul dintre fraţii Becali şi Anamaria Prodan îşi consumă un nou episod. După Dennis Man, firma de impresariat controlată de Victor şi Giovanni Becali i-au luat Anamariei Prodan încă un jucător valoros.

Giovanni Becali, lovitură cruntă pentru Anamaria Prodan. Becali a confirmat

Conflictul dintre Anamaria Prodan şi fraţii Becali datează de câţiva ani, dar el a fost amplificat în urmă cu aproape un an, când verii lui Gigi Becali i l-au luat pe Dennis Man.

La finalul lui ianuarie 2021, FCSB a primit o ofertă consistentă de la Parma pentru Dennis Man, 11 milioane de euro, plus două milioane de euro în bonusuri.

Jucătorul era atunci reprezentat de Anamaria Prodan, însă Dennis Man a rupt contractul cu aceasta şi a decis să fie reprezentat la negocieri de fraţii Victor şi Giovanni Becali. Man a luat această decizie la îndemnul lui Gigi Becali.

Imediat, între familia Anamariei Prodan şi familia Becali a început un adevărat război, care s-a lăsat cu acuzaţii foarte dure şi cu multe jigniri.

Această dispută îşi consumă acum un nou episod foarte important. Gigi Becali a dezvăluit că şi Ianis Stoica a rupt contractul cu Anamaria Prodan şi a semnat cu fraţii Giovanni şi Victor Becali:

”Nu am treabă, nici nu ştiam. M-a sunat Giovanni şi mi-a spus: 'a venit taică-su lui Ianis că vrea să semneze cu firma noastră“. M-a întrebat: 'Esti de acord?'.

I-am răspuns că n-am nicio treabă. Deci, ce scandal să fie? E problema domniei sale (n.r. – Anamaria Prodan), nu mai vreau să aud de ea, nu am treabă cu ea”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Ianis Stoica ar fi putut să devină cel mai tare transfer făcut de Anamaria Prodan

În vârstă de 18 ani, Ianis Stoica este unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători români. În acest sezon a prins tot mai multe minute la FCSB, pentru care până acum are 6 goluri şi două assist-uri, în 15 apariţii.

În ultima perioadă au apărut zvonuri că Ianis Stoica este monitorizat de mai multe echipe din Occident şi Gigi Becali chiar a declarat că a primit o ofertă de 7 milioane de euro de la Arsenal Londra, pe care a refuzat-o.

Patronul FCSB a afirmat că nu vrea să renunţe acum la Ianis Stoica şi ar vrea să-l vândă abia peste 4-5 ani, când speră să primească între 30 şi 50 de milioane de euro.

În orice caz, transferul lui Ianis Stoica ar putea fi cel mai scump jucător plecat vreodată din campionatul României. Drept urmare, ar fi putut deveni şi cea mai importantă lovitură dată de Anamaria Prodan pe piaţa transferurilor.

Până acum, cel mai scump transfer făcut de Anamaria Prodan a fost cel al lui Nicolae Stanciu, de la FCSB la Anderlecht, pentru 9,8 milioane de euro.

În prezent, cel mai scump jucător plecat din Liga 1 este Dennis Man, care a costat 11 milioane de euro.

viewscnt
Articole similare