Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | O jurnalistă sportivă, agresată chiar în timp ce se afla în direct: ”Îmi pare rău, nu poţi face asta”

VIDEO | O jurnalistă sportivă, agresată chiar în timp ce se afla în direct: ”Îmi pare rău, nu poţi face asta”galerie foto

Serie A

Comentarii

O jurnalistă a fost hărţuită sexual chiar în timp ce se afla în direct şi transmitea de lângă un stadion.

Greta Beccaglia, o jurnalistă italiană care lucrească pe Toscana TV, a trecut prin clipe de coşmar. Tânăra reporteră transmite în direct de lângă stadion, după Emploli - Fiorentina 2-1, când a fost hărţuită sexual de un bărbat.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Culmea, în momentul agresiunii, tânăra vorba despre gestul jucătorilor care au ieşit de la vestiare cu o dângă roşie vopsită pe faţă, gest menit să atragă atenţia asupra lupte împotriva violenţei domestice.

Jurnalistă hărţuită sexual chiar în timp ce se afla în direct

Greta Beccaglia a fost trimisă de Toscana TV să relateze de lângă stadion, imediat după meciul Emopoli - Fiorentina 2-1. Printre altele, tânăra a vorbit despre gestul jucătorilor prin care au încercat să atragă atenţia asupra lupte împotriva violenţei domestice.

Însă, chiar în acel moment, un suporter s-a apropiat de ea şi i-a pus mâna pe fund, chiar în timp ce se afla în direct. Vizibil incomodată, tânăra jurnlistă i-a atras decent atenţia: ”Îmi pare rău, nu poţi face asta. Îmi pare rău!”

Însă coşmarul Gretei Beccaglia nu s-a oprit aici. Într-o declaraţie publicată de Gazzetta dello Sport, tânăra jurnalistă povesteşte că au urmat şi alte gesturi urâte la adresa ei, care nu se observă pe filmare:

”Nu credeam că mi se poate întâmpla aşa ceva. Am fost corespondent pe stadioane şi nu mi s-a întâmplat nimic niciodată. Am transmis chiar şi de la ieşirea ”Bombonera”, din Buenos Aires, după un meci a lui Boca. Şi gândeşte-e că eram îmbrăcată cam la fel, chiar şi cameramanul era cu mine şi mi-a spus că n-a mai văzut aşa ceva în 40 de ani.

Încă sunt speriată, nu voi uita niciodată ochii bărbatului care m-a mângâiat pe fund. Am încercat să reacţionez politicos, pentru că aşa am fost crescută. Şi pentru că mă gândeam la oamenii care privesc de acasă.

Videoclipul complet este, de fapt, mult mai lung. Şi s-au întâmplat şi altele, nu doar verbal. O altă persoană mi-a atins părţile intime. Nu-mi pot explica ce am simţit”, a povestit Greta Beccaglia.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: greta 

viewscnt
Articole similare