Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali, transfer de 10 milioane de euro! Duce încă un român în fotbalul mare după ce i-a asigurat pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Giovanni Becali, transfer de 10 milioane de euro! Duce încă un român în fotbalul mare după ce i-a asigurat pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Serie A

Comentarii

Pentru fotbaliştii din fotbalul românesc apar oferte interesante şi din ce în ce mai mari ca sume de transfer. După ce Dennis Man şi Valentin Mihăilă au ajuns în Serie A pentru aproximativ 20 de milioane de euro, Giovanni Becali poate intermedia încă o mutare importantă.

Internaţionalul român care poate ajunge în Italia după Dennis Man şi Valentin Mihăilă. 10 milioane de euro, suma transferului

Ultimii fotbalişti români transferaţi în străinătate, din Liga 1, au confirmat iniţial la cluburile la care au ajuns, dar inconstanţa şi conjuncturile au făcut ca ei să nu înregistreze progresul aşteptat. 

Este cazul lui Dennis Man, la Parma, sau al lui Valentin Mihăilă, plecat sub formă de împrumut la Atalanta, până la finalul acestui sezon. Patronul american Kyle Krause a investit aproape 20 de milioane de euro pentru a-i aduce, iar Giovanni Becali a intermediat mutările. 

În următoarea perioadă de mercato, Sampdoria poate face pasul decisiv pentru un alt fotbalist român. 

Publicaţia turcă Fotomac anunţă interesul Sampdoriei pentru Alexandru Cicâldău, mijlocaşul folosit titular de Fatih Terim la Galatasaray, dar care a ajuns la performanţe în nota echipei. Multipla campioanei a Turciei are unul dintre cele mai slabe sezoane din ultima perioadă şi e mai aproape de retrogradare decât de locurile fruntaşe, pe locul 15, cu 29 de puncte. 

Universitatea Craiova a primit 6.5 milioane de euro pentru Cicâldău, care are o clauză de 25 de milioane de euro în contractul cu Galatasaray, dar publicaţia citată anunţă că transferul său în Serie A se poate face pe o sumă mai mică. 

Sampdoria, fosta campioană a Italiei în 1991 şi care ocupă locul 15 în Serie A în actuala stagiune, a pregătit o ofertă de 10 milioane de euro pentru fotbalistul pe care a continuat să-l monitorizeze, deşi l-a pierdut în faţa lui Galatasaray, iniţial. 

Turcii scriu că mutarea se va negocia în vară. 

Mai mult, Fotomac anunţă mai multe plecări de la Galata la finalul sezonului, pentru echilibrarea bugetului salarial: "Directorul Sportiv Pasquale Sensibile se va concentra pe a vinde fotbalişti. Vor exista mai multe plecări decât transferuri". 

În această iarnă, Giovanni Becali, care-i reprezintă prin firma sa, printre alţii, pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă, a reuşit să-l scape de la Parma, din Serie B, doar pe fostul atacant al Universităţii Craiova, cu destinaţia Atalanta. 

În schimb, Dennis Man a ratat transferul la două echipe din Serie A şi, când i-a dat acordul unui club din Turcia, Parma n-a acceptat suma de transfer. 

Afla mai multe despre: giovanni becalialexandru cicaldau sampdoriatransfer alexandru cicaldau sampdoriadennis manvalentin mihailaioan becali 

viewscnt
Articole similare