Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Costantino, după victoria cu Botoşani: ”Mi-a fost frică”. Cum a reacţionat Mihai Ciobanu: ”Aveam speranţe, dar nu am arătat deloc bine”

Giovanni Costantino, după victoria cu Botoşani: ”Mi-a fost frică”. Cum a reacţionat Mihai Ciobanu: ”Aveam speranţe, dar nu am arătat deloc bine”

Superliga

Comentarii

Antrenorii celor două echipe, Giovanni Costantino şi Mihai Ciobanu, au tras concluziile după victoria lui FCU Craiova în faţa lui FC Botoşani.

FCU Craiova 1948 a învins-o, pe teren propriu, pe FC Botoşani, scor 2-0, în etapa a 19-a a Superligii.

Golurile au fost marcate de Lacroix (20) şi Bauza (76).

”Când am venit aici situaţia era foarte rea”

La finalul meciului, Giovanni Costantino s-a arătat mulţumit de jocul echipei sale şi de rezultatul obţinut.

"Înainte de meci pot să spun că mi-a fost puţin frică, pentru că Botoşani sunt jos, dar nu joacă rău şi au câţiva jucători de calitate. Nu a fost un meci uşor, dar vreau să-mi felicit jucătorii pentru că s-au luptat. Nu a fost uşor şi am făcut încă un pas înainte. 

Când am venit aici situaţia era foarte rea, iar acum jucătorii sunt mult mai uniţi. Jucăm fotbal, dar cred că mentalitatea e mult mai importantă decât calitatea. 

(n.r. Bauza) A marcat un gol minunat, am vrut să-l schimb, dar nu l-am mai scos. Am vrut să joc cu doi atacanţi pentru a mai da un gol, am fost norocoşi şi am reuşit", a declarat Costantino, după meci.

”Cel mai feroce adversar suntem noi înşine”

De altfel, tehnicianul de pe banca Botoşaniului, Mihai Ciobanu, s-a arătat dezamăgit că moldovenii rămân în continuare fără victorie în Superligă.

”Dacă la începutul jocului aveam speranţe şi ne-am propus un anumit plan, din păcate lucrurile nu s-au întâmplat aşa cum ne-am dorit şi asta e un semn mare de întrebare pe care trebuie să ni-l punem toţi. Trebuie să rezolvăm ecuaţia cât mai repede pentru că meciurile curg în Superliga. 

E clar că astăzi nu am arătat deloc bine. Dacă în repriza a doua am echilibrat jocul, parcă fiecare juca pentru sine. Lucrul ăsta nu trebuie să se întâmple, nu poţi singur să rezolvi absolut nimic.

Cel mai feroce adversar suntem noi înşine. Trebuie să abordăm meciurile cu o stare de spirit diferită”, a afirmat şi Mihai Ciobanu.

În urma acestui rezultat, FCU Craiova acumulează 21 de puncte şi rămâne pe locul 14, în timp ce Botoşani se poziţionează tot ultima în clasament, cu 9 puncte.

Afla mai multe despre: fcu craiovabotosanisuperligagiovanni costantinomihai ciobanu 

viewscnt
Articole similare